5 factori care ar putea spori valoarea casei tale

O casă este o investiție, indiferent de chestiune. Nu contează dacă locuiți în ea sau închiriați-o, doriți să vă asigurați că profitați sau veți profita în viitor. Există multe lucruri diferite pe care trebuie să le iei în considerare atunci când cumperi o casă, și câteva ar putea veni la o surpriză. Să aruncăm o privire asupra celor 5 factori care ar putea crește valoarea casei dumneavoastră:

1. Bucătărie și baie albastră
2. Menținerea tendințelor
3. apropierea de oraș
4. Situat aproape de Starbucks sau de o cafenea populara
5. Decorarea casei dvs. cu oglinzi


Decor albastru într-o baie este foarte comună, deoarece seamănă cu apa. Se constată că oamenii care își vopsesc zidurile în albastru și își decorează baia și bucătăriile albastre - se ocupă mai mult de spațiul lor.

Este important să urmați noile tendințe, deoarece oamenii caută o locuință actualizată. Dacă văd un loc cu aragaz și frigider care arată vintage, acest lucru ar putea să-i convingă să se uite în altă parte. Ușile din hambar sunt o nouă tendință, și potrivit unui studiu - un loc cu o ușă de hambar în descrierea vândută pentru mai mult de 12 perfect mai mare. Este imposibil să vă schimbați în mod constant casa în fiecare săptămână când vedeți o nouă tendință, dar schimbări minore aici și acolo vor face diferența.



Apropierea dvs. de oraș va face o diferență în valoarea locuinței dvs. și cât de repede va putea vinde casa în viitor. Nu numai că va vinde mai repede, dar, de asemenea, va aprecia mai mult pe măsură ce trece anii. Aruncați o privire spre New York City, de exemplu - casa medie a crescut în valoare cu 30% din 2012.



Credeți-vă sau nu, dacă vă aflați aproape de un Starbucks sau de un magazin de cafea popular în cartierul dvs. - aceasta va crește valoarea casei dvs. Studiile au arătat că, dacă aveți o casă situată la o distanță de jumătate de kilometru de Starbucks, ar fi crescut cu peste 90% din valoare.



Oglinzile sunt cunoscute pentru a extinde spațiul și pentru a vă face locuința să pară mai mare. Adăugând câteva oglinzi în casă, aceasta va da iluzia că aveți un spațiu mai mare. Nu numai că va face ca locul tău să se simtă mai mare, dar va crește și valoarea locului tău.



Pentru a înțelege valoarea casei dvs., trebuie să înțelegeți ce afectează valoarea acesteia. Forma casei dvs., a zonelor înconjurătoare, apropierea de centrul orașului, precum și situarea aproape de Starbucks sunt factori comuni care vor crește valoarea casei dumneavoastră acum și în viitor. Dacă nu vă puteți permite un loc, care să răspundă acestor factori, există și alte lucruri pe care le puteți face pentru a crește valoarea. Pictura în baie și suspendarea unor oglinzi sunt schimbări minore care sunt accesibile tuturor.



Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB