Ar trebui să vă vindeți casa sau să vă renovați?

V-ați cumpărat casa cu mentalul pe care nu l-ați păstra pentru o perioadă lungă de timp? Sunteți acum atașat la casa dvs. și vă simțiți că ați renovat că ar fi suficient? S-ar putea să te simți ca tine și casa ta nu este perfect potrivit, și că este ok. Aveți câteva opțiuni de luat în considerare. Ar trebui să vă vindeți casa sau să vă renovați?

Este normal să vrei să schimbi lucrurile în casa ta, chiar și atunci când o construiești de la zero. Voi aflați că anumite lucruri ar funcționa mai bine în anumite locuri și că un dormitor ar fi trebuit să fie structurat diferit și așa mai departe. De exemplu: "Îmi place casa mea, dar baia nu este destul de mare." Schimbări minore se pot face cu renovări, dar dacă vă aflați în punctul în care există o mulțime de schimbări care trebuie făcute - atunci ar putea fi mai mult profitabil să vândă și să cumpere o locuință nouă. Renovările pot fi costisitoare și lucrurile se adaugă în funcție de ceea ce faci. Rețineți costul tuturor modificărilor și dacă puteți găsi sau nu un loc nou pentru un preț mai accesibil.



Problemele ar putea să nu apară în casă; ar putea fi ceea ce este în afara casei care cauzează problemele. Poate că vă aflați pe apă și casa dvs. se înmoaie tot timpul sau vă aflați pe un drum aglomerat, care este puternic și copleșitor pentru voi. Există probleme pe care nu le-ați realizat până nu v-ați mutat. Asta este și în regulă pentru că nu trebuie să stați într-un singur loc dacă vă dețineți casa. Aveți multe opțiuni diferite de luat în considerare. Acesta este unul dintre cei mai frumoși factori de a vă avea propriul loc și de a vă putea controla deciziile.



Un factor important de decizie se referă la faptul dacă locuința ta este sau nu în inima ta. Aveți o relație bună cu vecinii dvs.? Cum vă simțiți în legătură cu locația casei și a locurilor înconjurătoare? Sunteți într-o zonă care crește? Dacă vă place zona în care vă aflați și aveți legături strânse cu vecinii, este posibil ca renovarea să fie opțiunea potrivită pentru dvs. Dacă nu aveți legături cu vecinii și nu vă bucurați în special de locația în care vă aflați, atunci vânzarea ar putea fi decizia potrivită pentru dvs.



S-ar putea să fii în stadiul în care familia ta crește și nu există nicio modalitate de a face un dormitor să apară în spațiul pe care l-ai avut deja. Trebuie fie să renovați și să construiți o altă cameră, fie să găsiți un loc care să aibă destule dormitoare pentru familia dvs. Acestea sunt întrebările pe care trebuie să le întrebați și să le examinați pentru a vă asigura că sunt în buget. De asemenea, doriți să vă asigurați că costurile inițiale vor aduce o rentabilitate investiției dvs. Unele upgrade-uri de acasă nu acoperă jumătate din cheltuielile lor, în timp ce altele pot face din nou 80-90%. Din nou totul depinde de cât de mare de renovare vrei.



Cel mai bun mod de a stabili dacă trebuie sau nu să vindeți sau să vă renovați casa este să determinați ce trebuie făcut cu casa dvs. Apoi începeți să prețați totul și creați un buget. De asemenea, uita-te la alte case care sunt în bugetul dvs. și care se potrivește cu toate criteriile pe care le căutați. Uită-te la negativ și pozitiv cu ambele și încercați să ajungeți la o concluzie cu privire la ceea ce face cel mai mult sens și ceea ce vă va face cel mai fericit. Dacă nu v-ați fi bucurat deloc de casa dvs., cea mai bună decizie ar fi aceea de a vinde.



La Realigro, vă putem ajuta să găsiți o casă care vă va face cel mai fericit și va potrivi toate dorințele și nevoile dvs. Sunteți la un pas departe de a vă găsi casa de vis.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB