5 moduri inteligente de a construi capital propriu

Home Equity este proporția din valoarea casei dvs., pe care o păstrați și este esențială pentru construirea bogăției și menținerea proprietății. Crearea echității ia câteva pași diferiți și o bună strategie de bugetare pentru a fi profitabilă.
Acest articol vă va arăta cinci modalități inteligente de a construi proprietatea în casă, în mod inteligent și eficient.

Să aruncăm o privire asupra determinării cât de mult aveți în prezent capitaluri proprii. Nu este greu să calculezi echitatea; tot ce faceți este să determinați cât de mult va plăti o plată în jos și valoarea totală a proprietății. Dacă pierdeți 5% pentru plata în avans, atunci capitalul propriu curent pe proprietatea imobiliară este de 5%. Cu cât veți plăti mai mult pe proprietatea dvs., cu atât veți câștiga mai mult.






Nu există o modalitate mai bună de a crește capitalul, apoi de a vă permite să apreciați proprietatea. În funcție de piață, zona în care se află proprietatea dvs. și mulți alți factori - aprecierea proprietății poate dura mai mult sau mai mult. În timp ce piețele rămân stabile, este destul de prosperă pentru mulți proprietari în ultimii ani. Influența aprecierii imobiliare este mult ca și investirea în acțiuni. De îndată ce crește valoarea, beneficiați - același lucru este valabil și pentru aprecierea proprietății și mulți oameni consideră că o investiție mai sigură. Există doar atât de mult teren în lume și, odată ce a dispărut, va fi foarte costisitor de cumpărat.
Faceți o plată mare în jos, dacă vă puteți permite prea! Când cineva efectuează o plată în avans pe o proprietate, soldul inițial al împrumutului va fi mai mic, ceea ce înseamnă că minimizați suma pe care trebuie să o împrumutați. Acest lucru implică mai puține cheltuieli cu dobânzile, plăți lunare mai controlabile, rate ipotecare mai scăzute și un plan de asigurare redus de asigurare. Există multe avantaje care trebuie luate în considerare, precum și o evoluție bugetară progresivă. Cu cât vă lăsați mai mult, cu atât mai mult va trebui să începeți cu proprietatea. Dacă este nevoie în viitor, puteți trage capitaluri proprii din casa dvs. printr-un împrumut de capital propriu, atâta timp cât alocați 20% sau mai mult pentru plata în avans.
Profitați de bonusurile financiare. Dacă aveți bonusuri de muncă sau moștenire pentru a vă ajuta să vă plătiți ipoteca, aceasta vă va economisi bani pe termen lung. Cu cât mai repede plătiți creditul ipotecar, cu atât mai puțini bani trebuie să plătiți pentru cheltuielile cu împrumutul. În funcție de cât de mult ați scos ipoteca de fiecare dată, puteți cere creditorului dvs. să vă reevalueze plățile pe baza sumelor forfetare pe care le-ați plătit. Acest lucru ar trebui să reducă în mod semnificativ plățile pentru împrumuturi, deoarece plătiți mai repede proprietatea.
Faceți îmbunătățiri în casa dvs., care vor fi benefice pentru vânzarea în viitor. Întotdeauna gândiți-vă înainte și stabiliți cum schimbarea aspectului bucătăriei sau adăugarea unui alt dormitor va crește valoarea casei dumneavoastră. Caracteristicile cosmetice, cum ar fi un nou chiuveta sau o mașină de spălat vase, nu vor adăuga prea multă valoare, dar dormitoare și băi suplimentare și un spațiu de locuit conceput pentru a aduce în valoare locuința. Asigurați-vă întotdeauna că este accesibil înainte de a face îmbunătățiri. Vreți să vă asigurați că veți obține valoarea din îmbunătățiri atunci când vindeți.
Dacă sunteți în căutarea de a construi capitaluri proprii foarte repede, optați pentru un termen mai mic de ipotecă. În loc de o ipotecă de 30 de ani, încercați să faceți o ipotecă pe o perioadă de 15 ani, care va ridica de două ori mai rapid proprietatea pe proprietatea dvs. Totul depinde de situația dvs. financiară și dacă acest lucru este posibil. Amintiți-vă că plățile lunare vor fi de două ori mai mari, deoarece termenul dvs. este mai mic, dar veți evita toate aceste cheltuieli inutile dacă vă puteți permite și dumneavoastră. Cea mai bună modalitate de a stabili dacă vă puteți permite sau nu să vă permiteți un termen mai mic al ipotecii este să creați un plan de bugetare și să încorporați toate cheltuielile și capitalul. Asigurați-vă că puteți trăi confortabil și încă puteți efectua toate plățile lunare. Lucrurile în viață pot fi uneori neașteptate, așa că asigurați-vă că aveți un fond pentru asta cu economii suficiente - în caz de urgență.


Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB