Ce întrebări trebuie să întrebați atunci când vizitați o casă deschisă

Vizitați în jurul cartierelor diferite și trecând prin case deschise, permiteți cumpărătorului să se simtă din spațiu și din casă, înainte de a-l cumpăra. Nu numai că este informativ să vezi diferite proprietăți imobiliare în diferite zone, dar și tu îți folosești timpul productiv. Bineînțeles că ați putea avea vecini zgomotoși care au încercat să ajungă în vârful casei dvs. de ani de zile - din nefericire, cu o casă deschisă, nu există într-adevăr nici o cale de a împiedica acest lucru.

Când călătoriți în case deschise, căutați în locuri diferite mai mult ca un produs de pe piață. Nu există presiune atunci când treceți printr-o casă deschisă, deoarece puteți să vă plimbați și să vă luați cât doriți. Acest lucru oferă, de asemenea, o șansă oamenilor să vadă cum ceilalți își decorează casa și folosesc spațiul lor. Eu nu spun că ar trebui să mergi la case deschise cu intenția de a găsi noi idei de decorare interioară, dar mulți se inspiră în acest fel și, bineînțeles, sunt interesați în a cumpăra potențial proprietatea.

Timpul este bani și banii sunt timp, așa că nu pierdeți timpul trecând prin proprietăți pe care nu le interesați. Alegeți cu grijă ce proprietăți vă place cel mai bine și petreceți suficient timp în căutarea lor. Supraîncărcarea cu prea multe locuri de vizitat se va termina numai în confuzie și o supraîncărcare a informațiilor pentru a le înțelege. Planificați-vă vizitele și creați un plan. Asigurați-vă că aveți o listă cu tot ce doriți într-o casă. Aduceți lista cu dvs., astfel încât să puteți verifica totul și să treceți mai târziu detaliile. Acest lucru vă va oferi o idee mai bună despre locurile în care ați trecut și despre ce loc a avut ce. De asemenea, este important să aveți câteva întrebări pe care doriți să le cereți agentului dvs. înainte de timp. Aceste întrebări ar trebui să vizeze orice întrebări pe care le aveți despre proprietate și orice informații utile care vă pot ajuta să luați o decizie informativă.



Când vă plimbați pentru prima oară prin ușile de la o casă deschisă, faceți o imagine de ansamblu 360 a zonei și formați primele impresii inițiale. Cum te simți când umbli prin ușă? Ai putea vedea tu și familia ta (dacă este cazul) trăiesc în acest spațiu? Dacă treci prin casă o a doua oară ar fi benefică, poți oricând să faci o altă vizionare. Uneori nu vă gândiți la lucruri pe care să le întrebați sau să le vedeți pentru că vă aflați în acest moment, deci o a doua vizită este de obicei benefică.



Odată ce îți dai seama că ai găsit locul visurilor tale, întreabă câteva întrebări doar pentru a te asigura. Întrebați despre utilitățile, taxele, taxele asociate casei și modul în care este plătit totul. Fie că îl plătiți lunar, bi-lunar, trimestrial, toate informațiile relevante vă vor ajuta să ieșiți pe drum. Aflați dacă proprietatea va necesita reparații sau când a fost inspectată ultima dată casa. De asemenea, dacă această proprietate va fi folosită ca o proprietate de închiriere, aflați un pic despre potențialul de venit și cât de mult vă vor fi cheltuielile. Informațiile sunt esențiale atunci când se ia o decizie pe viață.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB