Așteptând pentru noul an: tendințele pieței imobiliare din 2019

Suntem pe cale să salutăm anul 2018, un an important, plin de schimbări atât la nivel politic, cât și la nivel economic. Ați văzut cu noi la Realigro principalele inovații care au caracterizat aceste 365 de zile pe piața imobiliară din lume. Acum, însă, vă vom surprinde: vom dezvălui tendințele care vor fi pilonii pieței imobiliare în 2019.

Esti curios sa le descoperi cu noi?

Atunci să începem!

Începem prin a spune că principalele probleme care au caracterizat întotdeauna piața cărămizilor au gravitat în jurul dificultății de accesibilitate.

Și tocmai în acest sens se bazează proiectul realizat de cercetătorii ULI și PricewaterhouseCoopers.

În timpul unei ultime întâlniri, desfășurată într-unul dintre cele mai cotate orașe din piața imobiliară (care nu a vrut niciodată să cumpere o proprietate în Boston?), Au fost anunțate niște știri în cadrul "accesibilității", cu includerea noi tehnologii care vor profita din plin de potențialul pieței cărămizilor.



Deși se așteaptă o încetinire generală a economiei, a fost elaborată o listă a punctelor pivot ale anului 2019:






transformare




Piața imobiliară este probabil cea mai competitivă vreodată. Motivul pentru care, pentru a continua să se permită reciclarea economiei, dar și posibilitatea ca oricine să aibă acces la ea, este de așteptat o scădere generală a prețurilor, în special pe coasta de vest. Mai mult, pentru a face față TIC și nevoilor noilor generații, vor fi create noi piețe.




Spații noi




Sectorul construcțiilor este un element-cheie pentru anul 2019.

Înlocuirea spațiilor vechi cu multe noi și versatile este piatra de temelie pe care vom încerca să o respectăm în noul an. Acest lucru va aduce, de asemenea, noi oportunități de angajare în diferite sectoare de construcții.




Dați viață micilor suburbii




Mici centre urbane se vor întoarce în favoarea orașelor mari. Noile generații se optează din ce în ce mai mult pentru casele de o singură familie. Sperăm să se creeze 20 de noi centre mici - mari.




Inteligența artificială


Pentru a pătrunde în continuare piața imobiliară, va fi introducerea de noi tehnologii derivate din inteligența artificială.

Sectorul imobiliar, potrivit experților, poate oferi mari binecuvântări în ceea ce privește eficiența și siguranța. Există multe start-up-uri pe site-ul gata să facă față acestei provocări.




Durabilitate


Clima și mediul înconjurător au devenit elemente de importanță fundamentală și în lumea imobiliară. Continuarea "luptei" împotriva emisiilor și controlul impactului asupra mediului va crește semnificativ. Industria se va muta, de asemenea, împreună cu piața imobiliară, garantând o performanță sustenabilă ridicată.





După ce am dezvăluit aceste 5 puncte pe care se va baza noua piață imobiliară, nu vă putem decât să vă dorim un fericit 2019!



Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB