Campionii europeni din domeniul imobiliar din 2019

Cu problema Brexit, care continuă să persiste și să creeze multe schimbări în întreaga Europă, întreaga economie internațională se concentrează pe piețele imobiliare ale marilor orașe europene, un pic pentru a face o comparație imediată cu Londra, dar și pentru a analiza în cele mai bune situații străine.
De fapt, multe companii au decis să părăsească Regatul Unit, optând pentru alte națiuni, adesea diametral opuse.

Dar care sunt deținătorii puterii imobiliare maxime?
Cele mai mari prețuri din Europa persistă în Paris, Geneva și Monaco, în timp ce celelalte zone metropolitane îi așteaptă pe turiștii de nivel mediu-inferior.

Printre națiunile diferite, cu siguranță nu am putut uita Zagrebul, capitala minunată a Croației. În acest an își mărește potențialul din toate punctele de vedere, datorită, de asemenea, datorită primei sale companii imobiliare digitale, un simptom al unei puternice extinderi a pieței.
Prețurile de proprietate au crescut cu 20% față de anul trecut și doar durata de timp în care o proprietate a rămas pe piață a scăzut.
Printre giganții europeni nu am putea uita cu siguranță Portugalia, o destinație foarte dorită, mai ales pentru perioada de vară. Cu capitalul său, Lisabona, Portugalia a reușit să investească cu 30% mai mult decât anul trecut în ultima lună. Publicul țintă este cel al pieței de lux, iar principalii cumpărători sunt prezentați de canadieni, italieni, brazilieni și americani.
Acum este momentul pentru unul dintre cele mai inovatoare și mai creative terenuri din Europa: Olanda.
70% din piața imobiliară olandeză se bazează pe contracte de închiriere.

Dar Amsterdam nu este punctul de sprijin al pieței cărămizilor. Rotterdam deține recordul ca cel mai apreciat oraș de către investitorii străini, dar și de cei locali. Deși prețurile au crescut brusc în ultimele luni, cu o medie de aproximativ 300.000 de euro, Rotterdam rămâne campioana pieței imobiliare din Olanda.

Mergând spre est, Plovdivul apare, cel de-al doilea cel mai important oraș din Bulgaria. Capitala numită a culturii europene va fi punctul central al anului 2019. Capitala, Sofia, se îmbunătățește zilnic, datorită creșterii noii linii de metrou situate în partea de sud a orașului. Cu toate acestea, tendința prețurilor este în concordanță cu media europeană, cu o creștere a segmentului de lux de 6% față de anul trecut.

Nu în ultimul rând este un stat mic, dar foarte bogat în fiecare sector: Austria.
În 2019 Austria a intrat într-o fază a boom-ului imobiliar, devenind una dintre cele mai căutate destinații pe web de către investitori.
Cel mai scump oraș este Kitzbühel, care a înregistrat o creștere de 40% față de ianuarie.
Ce să spunem, în general, se pare că Europa se apără bine, în ciuda faptului că Brexit!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB