Prețul mediu nu este accesibil. Problemele care blochează proprietățile imobiliare

Conform sondajelor efectuate de ATTOM, majoritatea cumpărătorilor întâmpină dificultăți considerabile în accesarea pieței imobiliare. Dar care sunt principalele obstacole întâmpinate atunci când imobilul urmează să înceapă? Și mai presus de toate, unde se simte această problemă cel mai mult?

Începem să răspundem la a doua întrebare și știm că vă va lăsa fără cuvinte. America este continentul în care, din păcate, acest flagel suferă mulți investitori potențiali.
Prețul mediu al unei proprietăți în Statele Unite depășește cu mult salariul mediu de peste 480 353 de județe (în procente).

Printre cele mai mari și cele mai populate, ne amintim de Los Angeles County, California; Cook County (Chicago), Illinois; Județul Maricopa (Phoenix), Arizona; Județul San Diego, California; și Orange County, California. În timp ce în ceea ce privește zonele care încă erau la îndemâna a mai mulți viitori proprietari la începutul anului 2019, nu putem uita Harris County (Houston), Texas; Wayne County (Detroit), Michigan; Județul Philadelphia, Pennsylvania; Județul Cuyahoga (Cleveland), Ohio; și județul Franklin (Columbus), Ohio.

Spunem că piața nu este extrem de saturată, dar este ușor de înțeles cum, fără îndoială, este dificil pentru cei care doresc să intre în afacerea imobiliară, să găsească oportunități valabile și să le compare cu cât mai multe, chiar dacă aparțin unor zone îndepărtate.

Ancheta statistică sa bazat în principal pe valoarea veniturilor solicitate în virtutea plăților lunare provenite din administrarea unei proprietăți (fără a uita problema "chiriei"). Creditele ipotecare, impozitele pe proprietate, asigurările și cheltuielile de exploatare un procentaj maxim de 28% și, în ciuda scăderii prețurilor în majoritatea zonelor cele mai populare, este mai mult decât evidentă, situația pare a fi cu adevărat critică, în special pentru cei mai tineri care, dorind să înceapă să investească mai consistent pe piață imobiliare, se găsesc fără resurse financiare adecvate.

Aproximativ 68% din piețe, de fapt, necesită 30% din salariu pentru a permite cumpărătorului individual să câștige o proprietate. Dintre cele 480 de județe pe care le analizăm, există până la 323 care necesită o sumă atât de mare de capital. În detaliu, raportăm cele mai relevante procente:

California (116,8%);
 Kings County, New York (113,4%);
Județul Santa Cruz, California (112,3%);
Județul San Luis Obispo, California (91,4%);
 Județul Maui, Hawaii (88,2%)

Cu toate acestea, 39% din piețe sunt încă mai ieftine decât aceleași medii istorice, atât de evidente în județele Cook County (Chicago), Illinois; și județul New York, județul Suffolk, județul Bronx și Nassau - toate în zona metropolitană din New York.

Dar situația nu este omogenă în toate statele. Un total de 393 din cele 480 de județe analizate în raport (vorbim de 82%) au înregistrat o creștere anuală a indicelui de accesibilitate, ceea ce înseamnă că prețurile locuințelor au fost mai ieftine decât acum un an! O mica alba mica, care are un bont bun. Deci, investitori din întreaga lume, nu disperați! Soluția ar putea fi chiar la colț!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB