Africa în poziție plină în domeniul imobiliar: un oraș de miliarde de dolari în plină desfășurare

Cu noul an se pare că există deja cei care au ideile mari și încearcă cu orice preț să le realizeze cât mai curând posibil. Vorbim despre Africa, care promite o creștere semnificativă a construcțiilor rezidențiale.

Nigeria este statul care deschide această cursă pentru multiplicarea imobiliară africană.

Cei interesați de cumpărarea unei proprietăți în Nigeria vor fi răsfățați de alegere în lunile următoare și, ceea ce nu trebuie subestimat, posibilitatea de a alege între categorii complet diferite, chiar și la nivelul prețurilor, de la cele mai luxoase până la cele mai accesibile.



Ce a împins guvernul african să finanțeze acest mare proiect imobiliar (în orice sens)?



Fără îndoială creșterea netă a populației și a investitorilor care sunt din ce în ce mai interesați de acest teren în curs de dezvoltare și, în același timp, fertili pentru fiecare ocazie.



Printre grupurile de orașe care fac parte din acest proiect foarte important, identificăm primul loc, după cum sa menționat anterior, Nigeria, cea mai populată țară de pe continent și, probabil, cu acest proiect în curs, va deveni cea mai mare din lume pe număr de locuitori 2050.



Pe locul doi se află Mauritius, care deja planifică 1,3 milioane de noi locuitori pentru un număr total de 4 mari orașe noi, gata să le primească.



Apoi urmați Ghana, Kenya, Zambia, Congo, Africa de Sud și Senegal.



Dar asta nu e tot!



În mod evident, Africa se deschide și la inovare și la durabilitate. Până în 2020 (termenul limită) vom încerca să mutăm restul de 60% din populația care trăiește în zonele rurale, în zonele urbane, dar mai presus de toate eco-friendly.

Provocarea este de a inversa pozitiv acest continent concentrându-se pe resursele naturale locale, dar și pe dorința investitorilor de a-și converti resursele economice într-un continent în creștere și (convenabil în prezent pentru prețuri competitive pe piață).



În Nigeria, un teren gata să găzduiască 250.000 de persoane a fost deja eliminat odată ce proiectul rezidențial a fost finalizat.



În Ghana este de așteptat inaugurarea proiectului "Hope City", cu construcția celui mai înalt zgârie-nori de pe continent.



Vă reamintim, de asemenea, că pe site-ul sunt pregătiți pentru Africa:

- un nou sistem feroviar

- un baraj

- orașul tehnologic Konza

- proiectul de rezervă solară în Africa de Sud



Ce să spun, se pare că anul nou a început într-adevăr pentru acest continent!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB