2019 este anul decisiv pentru piața imobiliară: de aceea

Luna nouă a început, iar prognozele importante pentru piața imobiliară au fost reconfirmate cu aceasta. Mai ales după atâția ani de incertitudine politică, socială și mai presus de toate, putem spune în sfârșit că am ajuns la un punct de cotitură.
Potrivit principalelor statistici, de fapt, 2019 este și va fi anul în care va fi mai important să investiți pe piața imobiliară globală. Un val pozitiv, care așteaptă să fie purtat de viitorii investitori.
Să aflăm în detaliu care sunt principalele puncte ale acestei știri importante pentru piața imobiliară.
Am rezumat totul în acest curent optimist, pentru a vă face mai bine să înțelegeți de ce este atât de convenabil și fundamental să sari chiar acum pe piața imobiliară din lume!
 Spre deosebire de multe alte sectoare, sectorul imobiliar nu a simțit o astfel de reacție violentă în perioada crizei globale. În multe țări, de fapt, piața cărămizilor a condus economia națională în afara crizei.
 Să vedem cum:

Zona de oportunități: este un nume creat pentru a defini reformele fiscale legate de ocuparea forței de muncă în 2017, care permit obținerea de avantaje fiscale în ceea ce privește investițiile în anumite zone cu venituri reduse. Scopul acestui program este de a circula mai repede capitalul, asigurând o marjă de confort. Potrivit experților, acesta este cel mai bun plan de acțiune pentru a permite o dezvoltare economică mai profitabilă pentru națiuni.

Millenniali: am găsit-o de mai multe ori, chiar și pe piața imobiliară, vârsta medie a investitorilor a scăzut brusc. De fapt, deținătorii puterii de cumpărare a unei proprietăți nu mai sunt părinții familiei, ci tinerii milenii. Contribuția lor la piața imobiliară a fost fundamentală în ceea ce privește capitalul investit. Milenienii au modificat și mai mult un "obicei" vechi. Asta înseamnă să preferați semnarea unui contract de leasing, mai degrabă decât cumpărarea și vânzarea. Inversarea acestei tendințe a fost foarte evidentă, deja la sfârșitul anului 2018.
Motivul pentru care este de așteptat ca, o scădere a prețurilor proprietății, pentru a permite întâlnirea între cerere și ofertă, va asigura o scurtă perioadă de timp cu privire la prezența proprietăților pe piața imobiliară.

Stimulentele pentru crearea unei case inteligente și verzi: moda poate fi ceva temporar, dar nu și pe piața imobiliară! Ceea ce părea o nouă tendință, axat pe durabilitate, a devenit acum o necesitate pentru toți investitorii. De fapt, cumpărarea unei locuințe inteligente și verzi nu este cererea unui mic procent de potențiali cumpărători, dar de cele mai multe dintre ele.
Și, în prezent, având în vedere că deja în primele luni ale anului 2019 cererile au fost foarte mari, prețurile legate de crearea sau modernizarea unei locuințe inteligente sunt în continuare mai ieftine, comparativ cu cele ale locuințelor standard. Și asta nu e tot. Folosirea de materiale durabile vă permite să vă mențineți pentru o perioadă mai lungă valoarea cumpărării casei dvs. ridicată și competitivă cu noile nevoi ale pieței.

Ce să spunem, se pare că 2019 este anul "cărămizii"!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB