Localizare? Pentru cumpărătorii din Hong Kong este din ce în ce mai puțin relevant!

Câți dintre voi, atunci când trebuie să alegeți o proprietate pentru a cumpăra, nu se lasă influențați de locația sa. Putem spune că acesta este motivul principal și extrem de discriminator care influențează viitorul investitor și, în general, imobilul.

Un fenomen care ne-a atras atenția, vizează în principal piața imobiliară din Hong Kong, care a observat, în ultimii ani, o pierdere, din punct de vedere al valorii recunoscută de investitori, de locația proprietăților.
În detaliu, apropierea de un centru sau locuri de interes extrem de dezvoltate nu mai este atât de importantă. Imobilul este dominat de noutate, de la acele proprietăți care este o construcție nouă. Acest lucru se datorează faptului că prețurile locuințelor sunt omogene pe întreg teritoriul, motiv pentru care suntem orientați către confort și inovație.

Dar să ajungem în centrul acestei analize, prin ceea ce a fost lansat de Denis Ma, șeful acestei cercetări.
Potrivit expertului, convergența prețurilor locuințelor se explică prin concentrarea noilor structuri imobiliare în anumite zone ale țării.
După măsurile de suprimare a cererii, adoptate anterior de guvern, cumpărătorii au fost orientați către o piață decisiv mai convenabilă, canalizându-le către zone rezidențiale mai fructuoase și cu o valoare economică inerentă destinată să dureze în timp.

Această dispoziție, însă, nu a descurajat cu siguranță realitățile mai puțin dezvoltate. Într-adevăr. Tocmai în zonele rurale, a existat o adevărată cursă pentru completarea infrastructurii pentru a permite o conexiune rapidă cu marile orașe.
Atenția cumpărătorului, care, prin urmare, scade pe preț și nu pe locație, va permite, de asemenea, zonelor învecinate să se întoarcă activ la imobil, fără a risca să fie uitat.

Henry Mok, managerul principal al pieței de capital JLL, a declarat că, datorită acestui val de reînnoire, cererea va rămâne stabilă și bine proporționată cu o „ofertă destinată să crească din ce în ce mai mult.

Printre elementele proeminente, amintim, de asemenea, necesitatea creării așa-numitelor „orașe inteligente”, orașe inteligente care pot fi întotdeauna în pas cu vremurile și, nu în ultimul rând, orientate către tehnologii ecologice.

Într-o țară în care nivelul de poluare a aerului, din păcate, continuă să atingă niveluri îngrijorătoare, o „inițiativă de acest tip nu poate face altceva decât să îmbunătățească mai bine o situație în evoluție.

Prin urmare, noutatea se alătură protecției mediului, fără a uita nevoile de bază reprezentate de o cerere din ce în ce mai consistentă, dar, mai ales, variată.
Datorită acestei circumstanțe, gama de investitori s-a lărgit în mod decisiv, garantând că oricine poate căuta o proprietate imobiliară convenabilă la atingerea fiecărei ținte de piață.
Tinerii studenți Erasmus, pensionarii și familiile, sunt capabili să găsească în prezent, fără probleme, dimensiunea acestora.

Ce să spun, un moment bun pentru Hong Kong!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB