Decembrie și imobiliare: cumpărături convenabile

În sfârșit a venit decembrie și odată cu el aerul de Crăciun. Dar, pe lângă cheltuielile nebune, însoțite de Black Friday și co, chiar și imobilul a decis să contribuie la acest val pozitiv.
Ei bine, știai că chiar în decembrie, cumpărarea unei proprietăți merită? Și cum? În funcție de ce criterii? Și mai ales, de ce?

Ne-am gândit la aceste întrebări. Motiv pentru care, vă invităm să citiți rândurile următoare și să începeți să faceți niște calcule despre cum să investiți în imobiliare.
Deci, dacă sunteți gata, putem începe!

Conform principalelor date statistice, cei care decid să cumpere o casă a doua zi de Crăciun vor primi o reducere mai mare la valoarea de piață completă, în comparație cu orice zi a anului.
 Tehnica este simplă. Ca și în toate sectoarele, chiar și sectorul imobiliar își bazează principiile pe regulile economiei. Dacă cererea crește, prețurile tind să crească dramatic. În mod similar, dacă, a doua zi după cel mai așteptat moment al anului, din punct de vedere al vânzărilor, cererea se scurge, nu va mai fi necesar să se acorde valoare adăugată (prin prețuri excesive) produselor imobiliare. Asa ca ai grija la afacere!

Dar, în afară de luna decembrie, există alte perioade din an când merită să cumpărați? Analiza, tipic americană, a adus aceste rezultate care, totuși, tind să acopere aproape întreaga sferă globală.
Cele mai mari „reduceri” sunt dezvăluite în lunile reci. Adică ianuarie și februarie. Cum să elimini după vacanță!

Deci care este greșeala care nu trebuie să fie făcută absolut?
Iată o mică listă care vă va ghida în selectarea și cumpărarea proprietății dvs.

- În primul rând, grăbit. Analizați calm diversele opțiuni care apar pe piață și alegeți cea care vi se potrivește cel mai bine
- A doua greșeală care ar putea fi făcută este să te bazezi pe intuiția cuiva. Mai bine să folosiți soluții profesionale care vă oferă o selecție exactă și detaliată a cadrului imobiliar internațional, la fel ca Realigro.
- Încă o altă greșeală: a nu avea idei clare. Înainte de a cumpăra o proprietate, indiferent de perioada luată în considerare, este esențial să știți unde doriți să investiți. Imobiliarele sunt o zonă atât de largă încât ar fi simplist să nu o analizăm în întregime.
- Bugetul nu este clar: este cea mai importantă eroare. Neavând bugetul pe care doriți să îl investiți în imobiliare, veți pierde timpul și probabil oportunitatea dvs. de investiție. Așa că ștergeți-vă ideile pentru a evita evenimentele neașteptate!

Coloana noastră actuală se încheie aici. Trebuie doar să vă dorim sărbători fericite, dar mai ales, sperăm că veți putea încheia anul cu o bătaie de cap, făcând în sfârșit investiția de care tânjiți de ani buni. Pentru mai multe informații, vă sfătuim să fiți la curent pe portalul nostru. Amintiți-vă că Realigro nu pleacă în vacanță!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB