Furnizați-vă casa: design modern sau contemporan?

Am abordat în mod repetat tema tendințelor și poate că acesta este tocmai unul dintre elementele care disting o casă de alta. Adesea avem idei vagi despre modul în care să furnizăm apartamentul nostru, dar nu le putem face concrete. Dar suntem siguri că știm exact ce stil este potrivit pentru casa noastră?

Tema actuală este tocmai aceea: de a adopta stilul modern sau de a prefera stilul contemporan?
Vom descoperi împreună care sunt principalele diferențe și vom înțelege care sunt măsurile de precauție care trebuie urmate pentru a putea avea o coerență și la nivel stilistic, pentru a face spațiile în care trăim mai aproape de nevoile noastre. Va fi posibil să înțelegeți, la sfârșitul secțiunii noastre, ce design este cel mai potrivit pentru structura casei dvs. și mai ales pentru a evita cele mai frecvente greșeli.
Și atunci, dacă sunteți gata, putem începe!

Să începem cu stilul definit "modern". Așa cum puteți ghici, această terminologie este folosită în ceea ce privește perioada de timp care începe de la începutul secolului al douăzecilea. Acest stil este strămoșul, deci îl putem numi, de design contemporan. Deschis de Bauhaus, acest design se concentrează pe forme și linii simple și pe funcționalitate. Dacă sunteți iubitori de simplitate și de culori care vă amintesc natura, cu nuanțe pământești, acesta este stilul pentru voi! Un alt pilon al stilului modern este reprezentat de redescoperirea materialelor ecologice.

Lemnul, pielea și piatra sunt adesea folosite atât ca structuri interioare, cât și ca accesorii de mobilier reale. Esența și figurile sinuoase și aerodinamice sunt cele care trebuie să aibă pentru cei care vor să aibă o casă "modernă". " Vă sfătuim să adoptați acest stil pentru aceia care, deși nu dispun de spații extrem de mari, doresc să-și reconstituie în zidurile lor proprii "zen" și setări luminoase.

Acum că am descris pe larg caracteristicile stilului modern, putem analiza în detaliu contemporanul.
Diferența substanțială față de cea precedentă se află, în primul rând, în absența unei referințe de timp care marchează începutul acestui "curent". De fapt, designul contemporan înseamnă tot ceea ce ocupă de moda din punctul de vedere al mobilierului care este cel mai popular.

Și tocmai această ambiguitate face ca designul contemporan să fie interesant. Dar trebuie subliniate câteva calități, pentru a evita crearea de medii cu decolorare și stiluri contrastante. Nuantele nu sunt cele ale mediului natural, dar sunt preferate tonuri reci și neutre. Cuvântul cheie este minimalismul. Materialele utilizate pentru a face spații în conformitate cu stilul contemporan sunt nichel, crom, oțel combinat cu texturi extrem de naturale, cum ar fi iuta.

Acest stil nu se pretează la toate setările. Este preferabil să-l adoptăm pentru amenajarea unor case care au o structură de bază, astfel încât să-l îmbogățească cu elemente tipice ale celui mai artistic design!

Acestea sunt liniile directoare care vă vor ajuta să oferiți casei o identitate puternică și bine definită. Dar amintiți-vă că sentimentul "acasă" înseamnă a fi într-un loc care poate transmite o parte din noi. Deci, fii liber să încalci aceste reguli pentru a-ți face casa unică!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB