Real Estate pe scară globală: variabilele decisive până în 2030!

În fiecare societate, există elemente de putere și altele de slăbiciune, care tind să se compenseze reciproc. În unele perioade, cei mai prosperi, cei dintâi predomină, în altele pare aproape imposibil să se poată desprinde de situațiile de standare generate de acestea din urmă.
Dacă încercăm să proiectăm această circumstanță la nivel global, este posibil să înțelegem cum identificarea acestor variabile nu este întotdeauna atât de imediată, așa cum derivă dintr-o multitudine de națiuni, cu propria lor cultură și potențial diferită.
Cu toate acestea, am identificat așa-numita "megatrend" care va afecta piața imobiliară până în 2030.
Ești curios să afli prea? Așa că faceți-vă confortabil și citiți cu atenție următoarele linii!

Megatrend # 1: Urbanizare

Primul element care trebuie luat în calcul pe piața imobiliară este rata demografică în orașe. Potrivit datelor statistice, mai ales în zonele asiatice, populația va crește brusc cu 800 de milioane între anii 2019 și 2030. Această dată nu este doar impresionantă, ci și foarte importantă, având în vedere că este oportună înțelegerea a priori în ce domenii ale lumii ar putea exista cererea mai mare de proprietăți. În Africa, va exista o creștere de 100% întotdeauna în același interval de timp, însă nu uitați că continentul american va fi în continuare cel mai populat din zonele urbane. Companiile se vor concentra în principal în orașe mari, iar sectorul rezidențial va face ca unitățile de locuit mai mici să fie mai scumpe (din moment ce acestea sunt mai puțin solicitate) decât cele mai mari.

Megatrend # 2: putere economică în est

Orașele occidentale au fost dintotdeauna forța motrice a unei "economii puternice și solide. Printre acestea se numără Londra, New York, Los Angeles și Paris, care vor rămâne punctul de sprijin al principalelor activități economice ale lumii. Dar fenomenul care se va consolida în ultimii ani este dat de schimbarea puterii economice de la vest la est, în special în Asia, unde costurile de producție sunt mai mici și ideile inovatoare nu lipsesc.

Megatrend # 3: tehnologie

Am abordat în mod repetat chestiunea circumscrisă a aspectului "tehnologic". Viziunea verde și casele inteligente sunt pilonii noii idei a pieței imobiliare. Motivul pentru care combinarea tehnologiei și a bunurilor imobile va deveni și mai consolidată, datorită prezenței proiectelor în curs de desfășurare care vor ajunge la un preț de 7 miliarde până în 2030. Numărul contractelor de vânzare ar putea, prin urmare, să fie mărit brusc, având în vedere atât evoluția progresivă extinderea cererii orientate tocmai către segmentul verde și inteligent, atât pentru noii investitori, Millennials, care intră și domină în prezent piața imobiliară globală.

Ce să spunem, tehnologia, puterea în est și o urbanizare aproape necontrolată, vor fi pietrele de temelie ale viitoarei piețe imobiliare la scară globală. Și sunteți gata să încercați mâna pe piața imobiliară a viitorului?

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB