Furnizează-ți casa în stilul insulei complet: sfaturile noastre!

Vara este aproape terminată și aduce cu sine prospețimea și ușurința pe care reușim să o experimentăm în cele mai bune trei luni ale anului. Mare sau munte, țară sau oraș, relaxarea este cuvântul cheie. Indiferent dacă și-ați petrecut vacanța departe de casă sau în apropiere, un lucru este sigur: nu este niciodată interesant să reiați ritmurile rutinei zilnice.

Cu siguranță nu vă putem spune cum să trăiți o „vacanță veșnică, dar cu siguranță avem informații care vă vor permite să aveți încă o parte din acel climat de vară în casele voastre?”

Vara este întruchipată prin excelență prin stilul insulei: culori luminoase, plaje însorite și albastrul mării care se amestecă cu cerul. Ideea singură te face să te relaxezi? Ei bine, pregătește-te, pentru că urmează să îți oferim cele cinci sfaturi necesare pentru a avea o casă în stilul insulei pline. Să începem!

1.Structura

Toate casele din această categorie sunt adesea pline de vânt, mare și soare. Motivul pentru care pereții, pe lângă faptul că sunt groși, sunt de asemenea vopsiți în alb și construiți (parțial) din piatră, pentru a proteja structura este de la frig în timpul iernii și de la căldura scârboasă vara. Așadar, pentru a începe pe piciorul drept, să ne amintim să facem camerele luminoase, atât din punct de vedere al culorii, cât și prin crearea de ferestre mari care permit o trecere mare a luminii în interior. Pentru a da caracter și a nu-ți face casa monotonă, îți recomandăm un albastru profund frumos, pe acoperiș sau pe obloane, atât timp cât se îmbină bine cu mediul înconjurător.

2. Spații ecrane

Al doilea punct pe care îl vom analiza este cel legat de verde. Spațiile exterioare ale caselor insulare sunt de obicei caracterizate de zone verzi, datorită plantelor cu flori și a teraselor bogate în vegetație. Dar verdele nu este doar asta! Corespondența este echilibrată chiar și în interior, folosind materiale și tehnologii sofisticate, dar și pentru a proteja mediul, cu emisii zero.

3. Liniile

O casă insulară prin excelență nu include forme rigide. Curbele sunt filosofia care stă la baza tuturor structurilor de locuințe ale unei insule. Gândiți-vă la casele tipice din Mykonos sau Santorini. Pereți înalți care se termină cu arcade imperfecte. Se caută simetrie, dar nu este obligatoriu!

4. Elemente de lemn

Lemnul este, fără îndoială, unul dintre cele mai utilizate materiale pentru crearea de spații sau colțuri în interiorul (sau în afara) unei „case de insulă. Adesea, utilizarea acestui material este asociată și cu cea a plantelor, creând structuri acoperite, de exemplu, cu plante alpiniste. Mai mult, lemnul se îmbină bine cu albul și albastrul, conferind structurii o identitate suplimentară.

5. Spații goale

Fiind adesea structuri antice, casele insulare au spații realizate din stânca însăși. Este deosebit de creativ „modelarea” zonelor de largă utilizare zilnică, cum ar fi bucătăria sau baia, din pereții preexistenți și înfrumusețarea acestora cu materii prime.

Acestea sunt cele 5 etape de bază pentru ca casa dvs. să fie asemănătoare cu cea a unei „insule de vis, pentru a vă relaxa mental 365 de zile pe an!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB