5 motive pentru care casa ta nu a fost vândută

Te întrebi de ce a fost vândută casa ta? S-ar putea chiar să existe o casă similară în cartierul care a fost vândut recent și a fost doar pe piață pentru câteva zile. Există mulți factori care explică de ce casa dvs. poate să nu fie de vânzare, prin urmare, trebuie să abordăm aceste motive acum! Să aruncăm o privire la cele 5 motive pentru care casa ta nu a fost vândută.

Nu vă faceți timp să vă pregătiți casa

Prețurile nu se potrivesc cu cele ale casei

Nu aveți fotografii de calitate pentru a fi afișate online

Agentul imobiliar nu este compatibil cu dvs.

Nu ți-ai arătat casa


Este esențial să pregătiți casa spre vânzare. Gândește-te la oamenii care trec prin casa ta și la ce ar vrea să vadă și să experimenteze. Nu vrei să umbli printr-o casă care nu pare pregătită deloc. Vrei să fie curat și curat și că este prezentabil. Ia timp pentru a face un efort pentru a vă curăța casa și a porni lumini și lumânări necesare pentru a face respectabil.



O casa cu prețuri prea mari va fi pe piață pentru o lungă perioadă de timp, și dacă nu sunteți nerăbdător să vindeți, atunci este bine. Cu toate acestea, dacă încercați să vă vindeți casa în timp util, doriți să vă evaluați casa și să stabiliți prețul ca valoare de piață pentru a putea fi vândut. De asemenea, sunteți autorizat să solicitați prețul dorit, dar acest lucru nu garantează că cineva o va cumpăra.



Fotografiile de calitate joacă un rol important în vânzarea de bunuri imobiliare online. Nimeni nu vrea să se uite la fotografii de calitate proastă unde nu poți spune dacă e un pat sau un tabel în cameră. Asigurați-vă că angajați un fotograf sau să faceți fotografii de calitate pe aparatul foto sau telefon. Un pic de editare poate merge prea departe!



Vrei să găsești un agent imobiliar care este entuziasmat de vânzarea casei tale. Dacă nu par prea interesați, atunci casa ta nu poate vinde niciodată. Găsiți pe cineva care este dispus să pună timpul și energia pentru a găsi cumpărătorii perfecți pentru dvs. Vrei să te asiguri că ți-ai câștigat tăietura. De asemenea, este bine să distingeți o legătură cu agentul dvs. imobiliar, deoarece vă va ajuta pe parcursul acestui proces.



Plasarea casei dvs. este o altă modalitate foarte bună de a atrage potențialii cumpărători să meargă prin casa dvs. și să cumpere, eventual. Faceți-o să arate frumos și primitoare. Vrei să ne uităm la modul în care ai avut grijă de locul tău și ai mândria a ceea ce vinzi. Lumanarea ciudată, perna decorativă și florile împrăștiate în casă - arată foarte mult. Cu cât îl îmbrăcați mai mult (fără lipicios) cu atât mai mulți oameni vor dori să o vadă.



Dacă puneți timpul și efortul în cele 5 motive, ar trebui să aveți mai multe șanse de a vă vinde casa - Mult noroc!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB