Considerați o chirie la domiciliu?

Închirierea propriu-zisă poate fi o opțiune excelentă pentru cineva care nu are capitalul să cumpere casa imediat, dar vrea să continue să locuiască în același loc pentru o perioadă de timp. Gândiți-vă la un contract de închiriere de mașini ... Plătiți o taxă lunară pentru a utiliza mașina și aveți opțiunea de a cumpăra imediat după încheierea contractului de închiriere. Închirierea unei părți din chiria lunară se va face spre achitarea casei în care locuiți în prezent. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că nu vă aruncați banii în chirie și că o parte din ea se plătește. Există mulți factori diferiți de luat în considerare cu o chirie-proprietate și vom discuta aceste avantaje și dezavantaje în acest articol.

Avantajele Rent-To-Own:

Un mare avantaj și motivul pentru care oamenii optează pentru opțiunea rent-to-own sunt că nu au capital pentru a cumpăra o locuință nouă sau că ar putea avea un credit sărac, nu un flux de venit suficient de ridicat sau nu pot să vină cu plata în avans. Dacă vă încadrați într-una din aceste categorii decât o opțiune rent-to-own ar putea fi soluția perfectă pentru dvs.! Nu numai că veți trăi în casă și veți experimenta cum este înainte să o cumpărați - dar veți avea opțiunea de a vedea dacă într-adevăr îi place și credeți că ar fi o investiție bună care avansează. Vei experimenta mâna înainte de a se angaja pe deplin. Pentru vânzători, această opțiune poate fi excelentă pentru proprietarii care se confruntă cu dificultăți în îndeplinirea plăților ipotecare. Vânzătorii vor oferi apoi opțiuni rent-to-own în locul lor.

Dezavantaje ale chiriei pentru a fi proprii

Un dezavantaj mare pentru chiriașul care se gândea să achiziționeze casa și după ce nu decide nu este că nu primește banii în plus pe care i-au pus în chirie. În cazul în care chiriașul decide că nu dorește să cumpere proprietatea, banii în plus nu se întorc la ele. De obicei, cu o opțiune chirie-la-propriu, chiriașul plătește mai mult pentru proprietatea de închiriere decât valoarea de piață. Acest lucru se datorează faptului că acestea plătesc o parte din capitalul casei.

Întotdeauna asigurați-vă că ați citit acordul cu proprietatea și asigurați-vă că nu sunteți încuiat în ceva pe care nu îl cunoașteți. Unele contracte sunt formulate astfel încât să vă obligați să achiziționați proprietatea la sfârșitul contractului de leasing. Mulți chiriași nu ajung să cumpere locuința din aceleași motive ca și înainte și proprietarul pleacă cu mult mai mult capital decât ar face-o cu o închiriere lunară care nu face parte dintr-un contract de chirie-la-propriu.

În funcție de situația dvs., poate fi benefică pentru unii dacă înțelegeți ce implică toate acestea. Întotdeauna citiți peste tot și asigurați-vă că vă este clar!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB