Cum se măsoară impozitele pe proprietate?

Bine ați venit la proprietatea unei proprietăți și trebuie să plătiți impozitul pe proprietate. Este timpul să aflați cum vor fi calculate impozitele pe proprietate. Impozitele pe proprietate sunt determinate de valoarea evaluată a proprietății dvs., cu excluderea căreia îi aparțineți și cu proporția impozitului pe proprietate. De obicei, impozitul pe proprietate este stabilit la aceeași dată în fiecare an, dar unele jurisdicții o fac la fiecare doi ani. În funcție de zona în care se află proprietatea dvs., impozitul pe proprietate este evaluat în funcție de valoarea de piață. Alte zone vor multiplica prețul valorii de piață cu o rată de evaluare, care va încheia prețul pentru valoarea calculată.

Prin plata taxelor pe proprietăți, vă ajută să creați noi drumuri, școli și colegii publice, o mai bună aplicare a legii și protecția împotriva incendiilor, actualizări de canalizare și canalizare și alte nevoi locale din comunitatea dvs. Este posibil să nu observați aceste actualizări personal, ci doar să rețineți că fiecare contribuție din impozitele populației va beneficia comunitatea dvs. în mai multe moduri diferite.

Dacă faceți renovări la proprietatea dvs., acest lucru poate afecta și suma pe care o veți plăti în impozitele pe proprietate. Noile renovări măresc proprietatea și cât de mult merită, așadar impozitul pe proprietate ar putea fi mai mare în anul următor pe care îl veți plăti. Dacă proprietatea dvs. scade în valoare sau în următorii câțiva ani, ar putea scădea și suma pe care o plătiți în impozitul pe proprietate - funcționează în ambele sensuri. Aceasta este o prezentare generală a modului în care funcționează taxele pe proprietate, cu toate acestea va trebui să consultați un profesionist la nivel local, deoarece legile sunt diferite în anumite locuri.

Este întotdeauna important să obțineți o estimare a cotei impozitului pe proprietate în fiecare an și cât de mult pot crește. Nu doriți să vă surprindeți impozitele după cumpărarea proprietății.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB