Spații verzi acasă? La Milano târgul pe tendințele momentului!

În ultimul timp am încercat să orientăm fiecare sector economic către o tendință clară și bine definită: cea verde. Protecția mediului se îmbină, de asemenea, cu proiectarea clădirilor, care sunt din ce în ce mai în conformitate cu aceste nevoi ale pieței.

Pentru a întreprinde cel mai bine o cale orientată spre transformarea proprietății în cheie verde cu emisii zero, nu ne bazăm doar pe aspectul funcțional, ci și pe aspectul estetic.
De aceea, am considerat oportun să vă spunem despre un eveniment cu adevărat unic, în care va fi posibil să combinăm tendința de mobilier cu cea exterioară, ambele unite de un fir comun ... într-adevăr, un fil vert!

În perioada 13 - 16 septembrie, de fapt, orașul Milano va fi leagănul unui eveniment dedicat lumii decorațiunii spațiului, noilor tehnologii și mai ales a elementelor care îți vor face proprietatea în concordanță cu conceptul de sustenabilitate. și frumusețea naturală.

Homi Outdoor: acesta este numele evenimentului care a sosit și în Italia, care anunță un boom al vizitatorilor!

La nivel organizațional, va fi posibilă o interfațare directă cu idei noi și utile care pot fi re-propuse în propriile medii interne, dar, de o importanță fundamentală, va fi posibilitatea de a întâlni experți din sector și de a participa la ateliere care au drept scop sensibilizarea și informarea membrilor despre importanța temelor verzi.

De asemenea, pentru antreprenori vor exista oportunități avantajoase. Li se va garanta prezența a numeroase companii de lider din sector, interesate de idei noi de extindere și îmbunătățire a afacerii lor, întotdeauna într-o cheie verde.

Ce să spun, fiecăruia.

Dar de ce tema verde joacă un rol atât de important pe piață, dar mai ales în sectorul nostru?
Mai ales în Europa, în ultimii ani, au fost emise decrete care să încurajeze o atitudine de a proteja mediul înconjurător, din cauza schimbărilor climatice îngrijorătoare care, evident, nu semnalează un viitor deosebit de luminos pentru planeta noastră.

Prin urmare, clădirea ecologică a câștigat o importanță deosebită în domeniul imobiliar, concentrând activitatea din cărămidă pe unirea modernității și sustenabilității.

De asemenea, în ceea ce privește costurile de suportat, potrivit statisticilor, este mai bine să cumpărați o proprietate reamenajată ca verde, decât o proprietate echipată cu noi tehnologii, dar cu un impact puternic asupra mediului.

Prin urmare, politicile guvernamentale europene au canalizat diferitele proiecte tocmai asupra necesității de a obține cât mai mult din casele lor, fără a provoca daune ireversibile pentru mediu.
În plus, după ce ați aplicat sfaturile necesare pentru ca casa dvs. să fie verde pentru toate efectele, acesta din urmă își va crește valoarea de piață, permițând chiar proprietarului însuși să obțină o valoare adăugată din astfel de lucrări, nu numai imediat, dar de asemenea, pe termen mediu-lung (ar trebui să decidă să vândă proprietatea mai târziu).

Prin urmare, vă recomandăm cu tărie să participați la acest eveniment; indiferent dacă sunteți antreprenori tineri în sectorul imobiliar, pur și simplu curioși sau viitori investitori!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB