Încetinirea pieței imobiliare: acestea sunt zonele cele mai afectate

Piața imobiliară, după cum știm, este extrem de variată și depinde de o multitudine de variabile. Putem să o definim ca un sector unic, dar în același timp ne permite să înțelegem care sunt problemele societății și care sunt factorii care s-ar putea dovedi a fi câștigători.
Dar, în prezent, între criza globală și schimbările în nevoile investitorilor, nu este atât de ușor să jonglezi pe piața imobiliară, cu încredere în momentul achiziției.

De aceea, noi, cei de la Realigro, am decis să analizăm în detaliu aspectele economice și sociale care influențează cel mai mult sectorul, încercând să înțelegem care sunt zonele cele mai dorite și convenabile și care sunt în deficit.
Mai întâi, trebuie să subliniem că unul dintre factorii care determină (într-o manieră negativă) o alegere sau o alegere mai rău, o alegere riscantă este stresul: prețurile din unele orașe se prăbușească sau se ridică în perioade de timp atât de restrânse încât același investitor nu reușește înțelegeți pe deplin motivele reale.

 Piețele în care prețurile sunt în scădere sunt cele ale marilor realități de coastă, unde cumpărătorii au saturat sectorul. Pe de altă parte, locurile mai mici sunt vizate din ce în ce mai mult de viitorii investitori, dar vorbim despre o țintă bogată de piață cu cereri speciale și specifice. Mai mult, merită subliniat câte domenii anterior nu au fost luate în considerare de către partea de cerere, grație bulei imobiliare care, în schimb, a încorporat realități mai importante și cele mai renumite din lume (precum Las Vegas), s-au reînviat și au câștigat interes și investiții de noi cumpărători.

Celălalt element care influențează alegerile de pe piață este dat de un singur cuvânt, dar care domină acum scena imobiliară internațională: Millennials. Tocmai tinerii au creat o încetinire a întregii piețe imobiliare, în special în ceea ce privește prețul și valoarea atribuită proprietăților. Prezența cumpărătorilor fără constrângeri de capital și resurse pentru a-și putea permite o proprietate de un anumit nivel a însemnat că piața imobiliară se adaptează la o cerere mai restrânsă, devalorizând proprietățile prezente în piață sau, mai rău, termenul "nevândute" al unei proprietăți.

În cele din urmă, pentru a identifica piețele în care relansarea imobiliară este în creștere și în care aceasta este în scădere, am selectat până în 200 de zone metropolitane în perioada iulie 2018 - mai 2019. Ei bine, situația pare a fi amestecată în termeni teritoriali. Dar elementul comun în toate aceste zone de eșantionare este dat de un singur factor: timpul.

Viteza modificării caracteristicilor atît a proprietăților solicitate, cît și mai ales a prețurilor acestora, a fost și este încă impresionantă. Din acest motiv, sfătuiți cititorii noștri să opteze pentru o alegere care este în același timp gînditoare, dar dinamică în același timp, pentru a nu putea să pierdeți o "oportunitate care ar putea fi unică și irepetabilă!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB