Boomul clădirii din Germania continuă: ultimele știri

Știm că atunci când vorbim despre puterea economică europeană, nu putem decât să ne gândim la Germania. Este de fapt una dintre cele mai dezvoltate economic națiuni din lume. Vrei niște numere?

În al treilea rând pentru volumul schimburilor în dolari și pentru PIB pe locul cinci la scară globală pentru puterea de cumpărare și, la scară europeană, ocupă primul loc! În ciuda faptului că 1999 a reprezentat pentru acest stat pierderea unei părți din autonomia sa, din cauza adoptării euro, Germania rămâne încă unul dintre pilonii întregului sistem economic internațional.

Această forță de invidiat implică toate sectoarele, în special sectorul imobiliar.
Din 2017, de fapt, au fost emise autorizații de construcție pentru construcția a 340.000 de locuințe, una dintre cele mai mari cifre în comparație cu celebrul 1999.
De aici, tendința pozitivă părea a fi de neoprit: 268.000 de unități rezidențiale noi, 155.000 de condominii, 21.000 de case semi-detașate și unifamiliale.

Nu a cunoscut limite și încă nu pare să întâlnească, nici măcar reamenajarea clădirii. De fapt, în prima jumătate a anului 2019 au fost restructurate aproximativ 47.800 de proprietăți, 40% dintre acestea reprezentând un interes istoric și cultural puternic.

Un ajutor considerabil a fost garantat de mulți muncitori care, în căutarea averii, au decis să se mute în Germania. De ce această alegere? Motivele sunt variate. Un pic pentru că siguranța percepută în această țară este foarte mare, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere social.

În plus, nu trebuie să subestimăm faptul că vorbim despre o economie în continuă expansiune, care oferă multe oportunități de muncă pentru numeroase și variate figuri profesionale. În plus, studenții străini joacă un rol important, având în vedere că în fiecare an sunt oaspeții principalelor universități pentru proiectul Erasmus. Prin urmare, o creștere demografică substanțială, care a permis mai întâi sectorului construcțiilor, și apoi imobiliar, să se îmbogățească și să-și crească orizonturile tocmai pe baza cererii din ce în ce mai incisive a investitorilor.

Forța Germaniei este reprezentată și de marea flexibilitate mentală prezentă în această țară. De fapt, nu este ușor să înțelegem nevoile clienților la prima vedere, mai ales dacă sunt străini, mai ales dacă provin din diverse grupe de vârstă și economie. Ei bine, Germania a fost grozavă și în acest sens, atât de mult pentru a găsi un mare succes pentru aproximativ 80% din potențiali investitori europeni.

Ce să spun, se pare că acest val pozitiv nu vrea să se oprească. Ceea ce se așteaptă, de fapt, este că economia germană, în aceste sectoare, continuă întotdeauna cu această tendință, până la punctul de a trage națiunile vecine în acest boom care, prin natura lor, prezintă un fond istoric și cultural care nu este atât de îndepărtat din cea germană.

De asemenea, vă invităm să continuați să citiți noutățile noastre, să fiți la curent!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB