Destinațiile de vis din 2019? Aici sunt prezentate cei mai buni care să investească

Cine na vrut niciodată să renunțe la tot și să plece pentru o "vacanță veșnică?
Chiar dacă noul an tocmai a fost inaugurat, mulți sunt dornici de schimbări radicale. Indiferent dacă doriți să vă mutați într-un loc nou pentru a începe de la zero sau căutați doar o bucată de paradis pentru a scăpa de rutina zilnică, avem 5 locuri fantastice pentru a vă descoperi!

Să începem cu prima, țara câștigătoare a Indicele internațional de pensionare 2019: Panama. Perla central americană este leagănul unei capitale dinamice, frenetice, pline de plaje fermecătoare și cu o temperatură plăcută pe tot parcursul anului. Este terenul ideal pentru pensionari, deoarece, datorită programului dedicat lor, invită în fiecare an mulți oameni în vârstă să se mute și să se bucure de o gamă largă de servicii gratuite și eficiente.

În al doilea rând, îl găsim pe Costa Rica, lider în sectorul ecologic, dar și în acest an a fost deosebit de important în sectorul imobiliar. Definiți ca "Elveția Americii de Sud", astăzi își păstrează un mare prestigiu în toate sectoarele economice datorită costului redus al vieții și ușurinței investitorilor de a cumpăra și de a-și deține proprietăți și de a obține repede locuința. Această "junglă a Sudului" pare să fie mai puțin sălbatică și mai tehnologică!

Deși adesea subiectul unor fapte deosebit de plăcute, în special datorită nivelului criminalității din această țară, Mexicul se confruntă cu o perioadă de expansiune rapidă. Cele mai importante orașe ale acestei națiuni au reușit, în ultimii ani, să revigoreze sectorul turistic datorită minunilor locale. Chiar și sectorul imobiliar, datorită prezenței a numeroase companii care au ales această destinație să se extindă, a preluat din nou. Cererea de proprietati care sa dezvoltat in ultimii ani este foarte puternica, mai ales la nivel rezidential.

Ecuador se situează pe locul patru, cu climatul său cald și plăcut, precum populația locală. Este inutil să vorbim despre frumusețea peisajului, fără o influență tehnologică puternică, care garantează unicitatea în loc. Din punct de vedere al bunurilor imobile, în ultimii trei ani, a avut loc o reactivare reală. În ciuda supraîncărcării proprietăților de închiriere în 2016, se pare că Ecuador a lovit inimile investitorilor. Același declin al prețurilor imobiliare a asigurat un aport puternic de capital străin în sectorul imobiliar.

Nu în ultimul rând, este un stat european pe care îl putem numi "caliente". Spania este poziționată la sfârșitul clasamentului. Cu istoria și arhitectura sa, care reflectă cultura arabă, aceasta rămâne una dintre cele mai la modă națiuni ale întregului continent european. Este imposibil să nu vă amintiți Valencia, orașul minunat de pe coastă care atrage mulți tineri care caută distracție, iar adulții își doresc pace și relaxare.

După ce vă oferim aceste informații, alegerea cea mai importantă depinde de dvs. Care va fi țara potrivită pentru a descoperi în 2019?

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB