Cum a influențat Brexit piața imobiliară franceză de lux?

Știm că efectul Brexit, atât de temut și de așteptat de multe țări, afectează fără îndoială mulți cetățeni, rezidenți și nu în Regatul Unit.

Cei mai mulți străini, care sunt în prezent pe acest teritoriu, își pun întrebări despre confortul sau altceva al noului sistem care va fi adoptat în curând de către țară.

 Prin urmare, toate sectoarele economice se confruntă cu o circumstanță care este, cel puțin, incertă, care încă nu pare să aibă implicații concrete. Cu toate acestea, acest limbo nu este doar un impas pentru unul dintre cele mai vechi regate din Europa. De fapt, aceasta reprezintă o mare oportunitate pentru un stat care se află aproape, dar în același timp, diametral opus Marii Britanii.

Vorbim despre Franța. Sectorul care beneficiază în special de efectul Brexit este sectorul imobiliar, în special segmentul de lux. De la începutul acestui fenomen, aproximativ 3 milioane de euro au fost atinse în contractele de cumpărare și de vânzare stipulate între francezii și așa-numitele Brexiters. Este în mare parte părinți ai familiilor, având în vedere că căutarea unei proprietăți în Franța este legată de proximitatea, în zonă pentru a juca zone - sport și școli. Școlile internaționale (private) sunt foarte populare și înțeleg în mod clar modul în care segmentul de referință nu este unul standard, ci mai degrabă segmentul de lux care în prezent pare a fi "ieftin".


Sosirea unui nou client pe piața imobiliară franceză garantează o putere de cumpărare globală mult mai mare decât media localnicilor, contribuind la creșterea prețurilor la proprietăți, care, cu toate acestea, par mai convenabile în comparație cu cele britanice. Există, prin urmare, un puternic exces de cerere, mai ales în capitală, împotriva unei lipsuri clare de aprovizionare.
În zona Martyrs-Montmartre, piața de lux este fluidă, pornind de la prețuri (record) de 20.000 de euro pe metru pătrat.

Cele mai bine vândute case la peste un milion de euro sunt circumscrise în jurul zonei Parisului, datorită raportului perfect calitate / preț, extrem de favorabil pentru investitori. Posibilitatea de apropiere de centrul istoric, arta, vivacitatea orașului și viața de noapte reprezintă doar câteva dintre elementele care încurajează tot mai mulți oameni să cumpere o proprietate în Franța, indiferent de prețurile ridicate.

Prin urmare, Parisul se confruntă cu o fază de expansiune mare, atât de mult încât să fie definită ca o megalopolie imobiliară. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul că cumpărătorii sunt deosebit de selectivi: casele pe care se află atenția lor sunt reînnoite, verde, domotizate și inovatoare, fără a neglija stilul francez contemporan, luxos și rafinat.

Ciudat, dar adevărat, se pare că ieșirea din Europa extrem de temută din Marea Britanie cauzează o curbă pe piața imobiliară în favoarea Franței. Se speră că va îmbunătăți această situație, chiar și fără ajutorul ieșirilor suplimentare!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB