Revoluția verde pentru zgârie-nori se deschide în New York!

Zece legi referitoare la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră au fost aplicate în unanimitate. Astfel a început unul dintre cele mai moderne capitole dedicate protecției mediului pentru Big Apple. Unul dintre semnele care subliniază, fără îndoială, cât de important este această chestiune, dar, mai presus de toate, piața imobiliară în sine poate fi influențată îndeaproape de schimbările sociale.

Programul a fost botezat ca "Green New Deal", semnat de primar, care a subliniat beneficiile care decurg din această nouă perspectivă atât pentru mediu, cât și pentru piața imobiliară în sine.
Să mergem în detaliu pentru a înțelege cum este posibil să combinăm interesul pentru durabilitate și posibilitatea relansării unui sector fundamental pentru un oraș mare, cum ar fi New York.

 Potrivit primului cetățean însuși, această nevoie provine din conștientizarea faptului că schimbările climatice reprezintă o amenințare considerabilă pentru orașele mari, având în vedere prezența unui număr extrem de mare de zgârie-nori și a unor structuri de un anumit calibru.

Motivul pentru care, este esențial să se transforme acele care ar putea fi de dezavantaje, în puncte de forță. Scopul este, într-adevăr, de a transforma clădirile într-un "sistem optic durabil și ecologic, reducând astfel emisiile. Potrivit datelor statistice referitoare la previziunile post-reformă, după aplicarea acestora, rezultatul va fi echivalent cu eliminarea a aproximativ un milion de autoturisme de pe drumuri și a avantajelor aferente sănătății și sănătății generale. Toate până în 2030.

Aspectul economic nu este exclus, într-adevăr. Inițiativa va include atât noua clădire, dar și vechea clădire, garantând noi domenii destinate atât coworking-ului, cât și structurilor rezidențiale sau birourilor care vor aduce până la 27.000 de noi locuri de muncă și 23.900 noi locuri de muncă. Cifrele exorbitante și în același timp liniștitoare, dacă luăm în considerare modul în care, unul dintre cele mai renumite orașe din lume poate face într-adevăr o diferență atât în ceea ce privește mediul, cât și mai ales în domeniul imobiliar.

În detaliu, merită subliniat aplicațiile concrete ale acestei inițiative privind așa-numitele "clădiri murdare". Cu această terminologie se face referire la toate structurile cu dimensiuni mai mari de 25.000 de metri pătrați, care, deși reprezintă doar 2% din construcția urbană, sunt împovărătoare pentru protecția mediului. Prin urmare, vor fi supuse reducerilor (legate de emisii) egale cu 80%, prin modificări și sancțiuni pentru cei care nu respectă dictatele noii reforme.

Noile tipuri de clădiri vor fi, fără îndoială, mai flexibile în ceea ce privește modificările ulterioare și bazate pe sisteme de economisire a energiei, utilizând tehnologii de ultimă oră și materiale ușor accesibile în natură.
O combinație perfectă între protejarea mediului înconjurător, durabilitatea pentru generațiile viitoare și o piață care este întotdeauna supusă unei cereri puternice de diferite tipuri.

Ce putem spune, se speră că Big Apple poate continua să dea un exemplu bun și să devină tot mai "verde"!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB