Țările în care prețurile proprietății cresc.

Știm că piața imobiliară își asumă acum diverse forme, care diferă în funcție de cererea țintă. Acest lucru se întâmplă pe măsură ce tot mai multe tipuri noi de investitori decid să apară în imobiliare. Fie că este vorba de milenii tineri, de bătrâni în căutare de relaxare sau de tați ai familiilor care vor să înceapă de la zero, nu există niciun dubiu: dorința de a cumpăra o proprietate în 2019 nu s-a schimbat deloc.

În ciuda creșterii prețurilor, în unele țări într-adevăr disproporționate, cererea nu pare să se fi oprit.
Dar am decis să analizăm în detaliu situația mondială, mai ales încercând să înțelegem cum și mai ales unde prețurile imobiliare au atins niveluri atât de ridicate.

Segmentul de lux din Japonia, Spania, Singapore și Statele Unite ale Americii a înregistrat rezultate excelente deja în 2018, permițându-i să se extindă considerabil în acest an, achiziționând noi portofolii din străinătate datorită unei viziuni optimiste garantate de stabilitate fond economic.

Într-adevăr, națiunile străine au crescut efectiv creșterea prețurilor. În Singapore, de exemplu, rata de creștere a contractelor de vânzare a crescut până la 11 puncte procentuale mai mare decât anul trecut. De asemenea, ne amintim că Japonia a avut un echipament suplimentar, datorită actualizărilor care decurg din viitoarele Jocuri Olimpice de la Tokyo din 2020.

În ceea ce privește imobilul american, în timp ce, pe de o parte, imobilul din New York a rămas neschimbat, nu se poate spune același lucru despre Los Angeles, proprietățile devenind cu 7,7% mai scumpe față de anul trecut.
Piața din San Francisco este, de asemenea, excelentă, unde vânzarea de case cu o anumită valoare (vorbim de minim 2 milioane de dolari) a suferit o creștere de 16% a prețurilor. Ceea ce deranjează este creșterea paralelă a prețurilor față de cea a cererii, care pare să nu fie descurajată, în ciuda faptului că, în toate țările lumii, există încă o parte a populației substanțiale care trăiește în condiții economice dificile.

În Franța, pe de altă parte, regina eleganței, chiar și în domeniul imobiliar, pare să nu fi avut astfel de contribuții încât să permită investitorilor să își convergă resursele pe piața imobiliară. Arta și frumusețea locală nu au reușit să convingă cererea să apară pe piața franceză.

Ce să spun, se pare că, în general, piața de lux nu cunoaște nicio criză de niciun fel. Cu toate acestea, rămâne clar că situația nu este omogenă la nivel mondial și că, mai ales, o parte a succesului încheierii unui contract de vânzare depinde atât de posibilitățile economice ale investitorului individual, cât și de percepția stabilității economico-politice că țara reușește să transmită internațional

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB