Jamaican imobiliare: de ce să investească acum

Jamaica este, fără îndoială, una dintre cele mai unice state insulare din lume. Din numele care înseamnă literalmente "pământ de izvoare", este posibil să înțelegem cum este unic în felul său la nivel de peisaj. Este a treia țară cu cea mai densă populație englezească pe întreg continentul american, cu o populație descendentă de foști sclavi africani care au ajuns pe insulă în perioada dominației europene. Deși istoria acestui teren nu este atât de fericită, Jamaica este în prezent una dintre locațiile cele mai vizate pentru investitori.

Cu climatul său tropical și temperaturile ridicate, salută mulți turiști în fiecare an care, îndrăgostiți de țară, decid să se stabilească, cumpărând o proprietate.
În ultimele decenii, piața a fost relativ liniștită, astfel că cărămida jamaicană a fost foarte subevaluată. Dar, de la începutul anului 2019, a existat o creștere semnificativă atât a zonelor rezidențiale cât și a spațiilor dedicate copertei.

Institutul de Planificare din Jamaica, de fapt, a înregistrat că, încă din primul trimestru al anului curent, aproximativ 3 miliarde de dolari au fost investiți în caramida jamaicană de către viitorii proprietari, în ciuda crizei globale care a invadat acest mic colț de paradis.
Toate sectoarele economice ale țării, spre deosebire de multe alte state insulare, au înregistrat o creștere specială în ceea ce privește finanțarea, generând o reacție în lanț care, se așteaptă, va continua să se răspândească continuu în lunile următoare.

Dar de ce, potrivit experților din industrie, este timpul cel mai potrivit și convenabil pentru a investi în Jamaica?
Turismul, care a fost întotdeauna inima bătutului țării, și-a extins centrele de propulsie, modificând, de asemenea, aceleași facilități de cazare.
Au fost realizate investiții masive care au îmbunătățit în mod clar infrastructura locală, în special față de proprietatea multiplă (publică și privată).
Cererile nu sunt, așadar, încă ridicate în termeni numerici, dar pe partea ofertei, prețurile sunt cu siguranță avantajoase și ușor accesibile.

De fapt, acesta pornește de la o bază minimă de 8.000 de euro pentru terenurile de construcție, în timp ce crește cu siguranță atunci când se deplasează în apartamente și vile vechi, mai ales de-a lungul coastei.
În plus, trebuie amintit faptul că populația este extrem de deschisă și cordială; un alt motiv care îi împinge pe viitorii investitori să se gândească la această insulă atât de interesantă.

Prin urmare, un teren străvechi în cultura sa, dar puternic în identitatea sa națională, a reușit să se răscumpere după ani de dominație, până la punctul de a fi considerat o destinație reală de vis și un loc perfect pentru a investi. Ca întotdeauna, se speră că această tendință pozitivă și optimistă va dura în timp, fără nici un fel de limitări. Ce ar fi dacă Jamaica ar fi destinația ta câștigătoare?

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB