Noua Zeelandă: Auckland se află la înălțimea investitorilor imobiliari

Analizând cele mai importante inovații ale pieței imobiliare mondiale, cu siguranță nu ne-ar putea face să pierdem o națiune cu adevărat extraordinară! Întotdeauna pe vârful valului și care în fiecare an atrage mulți turiști și investitori în viitor, chiar și în primele luni ale anului 2019 sa calificat pentru caracteristicile sale cele mai unice și rare. Terenul format din două insule, unul din nord și unul din sud, se confruntă cu un mare succes în întreaga lume, dar și printre Kiwi, locuitorii acestui pământ.

Cele mai recente știri proaspete din Noua Zeelandă sunt următoarele: piața din Auckland pare a fi cea mai bună pentru potențialii cumpărători! Potrivit statisticilor, regiunea a înregistrat o schimbare spre curba cererii. În luna martie a avut loc o scădere a prețurilor medii la proprietăți, permițând cumpărătorilor să acopere o proprietate la un preț cu mult mai avantajos, lărgind segmentarea investitorilor de referință.

Cu toate acestea, această situație este, de asemenea, pozitivă pentru vânzători, care se văd pe sine ca protagoniști ai unei piețe care este în mod evident mai rapidă și orientată către o "economie plină de viață și deschisă comerțului internațional". Vorbind în termeni de procente, prețul mediu al proprietății din regiunea Auckland a scăzut cu 1,9% față de februarie.

Noile listări au crescut, de asemenea, cu 5% față de anul trecut. În detaliu, de fapt, casele de vânzare din această regiune au crescut cu 15,5%, comparând acești parametri cu aceeași perioadă a anului 2018. Potrivit economiștilor, aceasta este o perioadă deosebit de prosperă, deoarece această tendință nu pare a fi blocată. Dar această "pasiune" pentru cărămida Noua Zeelandă nu provine numai din portofolii străine, ci mai ales din Kiwi, care, remarcând confortul actual, preferă să investească în achiziționarea unei a doua locuințe.

Așteptările sunt, prin urmare, mai realiste și mai optimiste decât anul trecut. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că Noua Zeelandă este o națiune în plină desfășurare. Există foarte multe șantiere navale dedicate construcției de noi zone rezidențiale, iar creșterea populației a dus la o creștere rapidă a cererii de noi birouri, în special în capitală.

Chiar dacă creșterea nu este atât de substanțială, acest succes se bucură de un avantaj global. Una dintre cele mai active regiuni este, fără îndoială, cea din Wellington, care întărește considerabil nivelul stocurilor, dar și mulțumită prețurilor stabile, permite cumpărătorilor o mai bună liniște în momentul achiziționării.

În unele părți ale țării, totuși, zilele de vânzare pentru o clădire au crescut ușor. Această cifră este totuși de înțeles, având în vedere că orașele mari au atras întotdeauna un interes mai mare din partea investitorilor, în detrimentul companiilor mai mici.

Scăderea prețului mediu și a investitorilor majori reprezintă combinația câștigătoare care aduce Noua Zeelandă la un nivel record de până acum! Ce să spun, noroc pentru această națiune!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB