Proprietăți imobiliare și de lux: pentru că valorile mari de net preferă să închirieze

Așa cum am anticipat deja într-una din analizele noastre anterioare în profunzime, piața vânzărilor pentru Big Apple pare să se oprească. Totuși, ceea ce nu am înțeles și ne dezvăluie în prezent este lipsa de interes pentru contractele de vânzare, în avantajul contractelor de închiriere.

Totuși, acest fenomen ar părea complet normal, dacă s-ar face referire la o țintă generalizată, nespecifică. Ceea ce ne face să gândim și ne lasă ușor perplex este faptul că segmentul investitorilor examinați este cel al luxului, în special cel al valorilor nete. Acest termen definește acea categorie care se bucură de o cantitate imensă de bogăție pentru a-și putea permite o investiție la un anumit nivel.

Deci de ce, chiar și în segmentul de lux, sunt întâlnite aceste probleme?
În realitate, problema reală este cea limitată la achiziția unei proprietăți și nu la chirie. Acest lucru se datorează faptului că sunt create noi zone pentru „închiriere de lux”, din ce în ce mai aderente la nevoile persoanelor în cauză, dar, în opinia multora, chiar mai convenabile.

Potrivit lui Malin, președintele City Habitats, unii investitori „cu valoare netă mare” aleg să închirieze, mai degrabă decât să-și cumpere, propriile case, deoarece sunt motivați de nivelul ridicat al serviciilor oferite și (mai ales) de flexibilitate. derivând din investiția „parțială” și nu pe termen mediu-lung.

Reprezentantul CH, își continuă discursul subliniind diferența față de anii precedenți; perioade în care oamenii au simțit o nevoie urgentă de a deveni proprietar. Astăzi nevoile s-au schimbat și optăm pentru posibilitatea de a fi mai puțin constrânse în viitor, de a putea modifica, schimba structura fără a simți greutatea unei cheltuieli financiare considerabile și limitative.

Jordan Sachs, CEO Bold New York, a subliniat modul în care această situație a afectat și modificările prețurilor.
Deși piața cumpărătorului este foarte puternică, din punct de vedere al portofoliului, creșterea prețului imobilelor pare să îndepărteze în continuare dorința câtorva de a-și apropia definitiv o proprietate.

Da, chiar și luxul uneori pare să aibă ezitări, chiar dacă, așa cum am spus mai înainte, un determinant puternic este cel generat de impactul psihologic al individului atunci când se simte oprimat de o investiție atât de importantă și capabilă. s-o blocheze câțiva ani.

Prin urmare, chiar și în imobiliare, se revarsă „preocupările” și „necesitățile” unei societăți noi, care se bazează pe flexibilitatea, adaptabilitatea, dar mai ales pe seninătatea unei investiții mai legate de contingență și mai puțin pe termen mediu-lung.

Ce se așteaptă? Cu siguranță această situație nu va fi permanentă și probabil vei ajunge într-un moment istoric în care vei căuta o stabilitate mai mare, care nu poate fi garantată decât printr-un contract de vânzare.
Dar până atunci, vom continua să monitorizăm situația!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB