Las Vegas este un imobil înfricoșător

Anul urmează să se încheie, dar este esențial să înțelegem, până la sfârșit, care este tendința reală a imobilelor la nivel mondial. Nefiind capabil să facem o analiză generală, deoarece ar fi plin de excepții, astăzi ne vom concentra asupra fenomenului uimitor care caracterizează Las Vegas. Prețurile locuințelor cresc treptat, creând un impact mare în imobiliare americane.
Dar cum putem cuantifica această creștere? Cât crește nivelul de dezirabilitate al unei proprietăți în virtutea acestei creșteri?

Astăzi vom afla împreună, oferind o imagine clară a situației. Pornim de la presupunerea că tendințele imobiliare au rămas similare pe tot parcursul anului 2019. Ceea ce înseamnă că un interes mare a fost trezit de casele unifamiliale existente, vândute în special în Sud. Prețul mediu a fost menținut în ultimele luni la 300.000 dolari (comparativ cu 290.000 în lunile precedente). Creșterea treptată a provocat o încetinire a volumului vânzărilor față de ultimii ani. De asemenea, casele rămân, evident, mai mult timp pe piață, dar disponibilitatea ofertei este încă limitată din punct de vedere al varietății.

 Înainte de încetinire, prețurile caselor limitate în zona Las Vegas au crescut, începând, într-adevăr, începând cu 2012. Profiturile generate au atins niveluri istorice. Fondul a fost atins când prețurile au ajuns la 118.000 de euro, mai exact în ianuarie a aceluiași an. Numărul total de case, case de locuit și studiouri vândute a fost atins cu un volum de 2946 de volume. Față de anul trecut, pentru locuințe, vânzările au crescut cu 5%, în timp ce apartamentele cu 4%.
Oferta de locuințe locale este sub medie, dar rămâne la suprafață cu un ritm echilibrat. Prin urmare, dificultățile de vânzare rămân doar în anumite categorii. Așadar, care sunt punctele culminante ale imobilelor din Las Vegas?

În primul rând, valoarea tranzacțiilor urmărite s-a ridicat la 880 de milioane de dolari pentru locuințe și peste 101 milioane pentru condominii. Față de anul trecut, valoarea vânzărilor totale a crescut cu 12% pentru locuințe și 2,5% pentru condominii. În ciuda unui ritm lent, reprezentat de cele șaizeci de zile în care o proprietate rămâne într-o casă, tendința este pozitivă. Creșterea prețurilor nu a descurajat potențialii cumpărători, care sunt încă fascinați de frumusețea și oportunitățile pe care le poate oferi Las Vegas.

Cum este de așteptat imobiliarele în lunile următoare ale noului an? A da un răspuns concret nu este simplu. Însă vă încurajăm să rămâneți la curent cu portalul nostru, pentru a primi toate noutățile legate nu numai de proprietățile imobiliare din Las Vegas, dar și în toată lumea. Pe lângă numeroasele sfaturi pentru ca casa dvs. să fie tot mai aderentă la noile tendințe de pe piața imobiliară!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB