Statele Unite: după șapte ani, clădirile își pierd ponderea

"Piata de locuinte noi se schimba" "acestea sunt cuvintele care incurajeaza de obicei viitorii investitori. Dar schimbările sunt întotdeauna pozitive? Într-adevăr, se întâmplă adesea ca aceste schimbări ale variabilelor pieței să fie limitate, până la a face un cumpărător să opteze pentru soluții diferite.

Dar ceea ce se întâmplă în America pare departe de a fi negativ pentru investitori. De fapt, prețurile pentru clădirile noi au scăzut cu 1% față de media evidențiată în primul trimestru al anului 2019. Această scădere, deși poate fi irelevantă, este de fapt semnificativă, având în vedere că nu au existat scăderi procentuale de șapte ani parte.

Cu toate acestea, vânzările de locuințe noi au scăzut, cu 3% mai puțin decât în 2018. Oferta, dimpotrivă, a crescut cu 5%. O piață plină de viață, care, totuși, provoacă nesiguranță în rândul celor care intenționează să investească.

Cu toate acestea, prăbușirea prețurilor mici, conform experților din industrie, fusese deja prevăzută. Cererea de locuințe noi sa răcit, de fapt, încă din a doua jumătate a anului 2018, exact în același timp în care producătorii au început să reducă semnificativ prețurile și să garanteze stimulente atât agenților imobiliari, cât și cumpărătorilor care și-au exprimat propriul interes către noi proiecte aflate în plină desfășurare.
 Printre stimulentele și avantajele posibile, potențialii investitori, cei care au legătură cu designul, se remarcă și se atrag.

Dar cum se comportă în prezent producătorii?
Pentru a face ca prețurile să devină și mai competitive și să răspundă nevoilor clienților, loturile mai mici au fost proiectate cu mai puține actualizări ale unor case specifice, care vor fi adăugate la o dată ulterioară, la prețuri extrem de avantajoase.

Exemplară este situația din Dallas, unde bunurile pentru clădiri noi au crescut cu 15%, deja în primul trimestru al anului 2019, în special pentru proprietățile de vârf.
 Scopul reducerii este și stimulentele financiare, cum ar fi centrele de proiectare și corturile încorporate, care garantează o scădere generală a prețului proprietății pe piață.

 Astfel, constructorii ajung să pună aceeași sumă exactă de bani într-o rețea pentru o vânzare, dar, o piatră de temelie a acestei strategii, cumpărătorii pot simți că se bucură de un bun de un anumit nivel și la un preț mai mult decât avantajos.

Accesibilitatea pe piața imobiliară este, prin urmare, cheia lui Volta. În cazul în care această prerogativă ar lipsi, ar exista limitări atât pentru cumpărători, cât și pentru constructori - vânzători cu adevărat importanți. Un exemplu imposibil care nu trebuie luat în considerare este cel al San Jose, unde problemele apar din cauza lipsei de provizii care să permită cumpărătorilor potențiali să devină parte a investitorilor de pe piață.

Va exista un echilibru între cerere și ofertă? Nu este ușor să spunem acest lucru cu certitudine. Dar cu siguranta piata americana este cu siguranta la fel de plina de viata!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB