Imobiliare egiptene: prăbușirea prețurilor

Care dintre voi nu a fost niciodată fascinat de cultura egipteană? Cu una dintre cele mai frumoase și unice povești din lume astăzi, Egiptul trezește și un interes deosebit pentru imobiliare.
Și asta nu este totul! Nu este doar un interes unic, chiar și prețurile imobiliare scad, ceea ce face o oportunitate excelentă de a cumpăra o proprietate!

Prin urmare, investiția pe piața egipteană în 2020 va fi foarte simplă și convenabilă. Dar, astăzi, vom încerca să ne bazăm pe motivele acestei situații, pentru a ne alătura mai bine în imobilul egiptean, fără a cădea în eroare!

Să începem spunând că prețurile locuințelor scad cu 21% anual. Un procent semnificativ, care reprezintă criza sectorului din partea ofertei. În ciuda acestui fapt, prețurile scăzute ale locuințelor facilitează satisfacerea ofertei și a cererii, în special pentru străini.
Cauza acestei prăbușiri este afectată și de situația nevralgică din zonele înconjurătoare. Deși Egiptul nu reprezintă un pământ marcat zilnic de războaie interne și atacuri teroriste, rămâne totuși un loc care încă nu este sigur în imaginația colectivă. Pentru a remedia o criză din sector, proprietarii au fost obligați să reducă prețurile.

Dar care sunt perspectivele pieței imobiliare egiptene? De obicei, există o dificultate puternică în a da un răspuns. Dar nu este cazul. Proprietățile imobiliare din Egipt ar trebui să se îmbunătățească pe scară largă în următorii ani, în special prin încurajarea construcțiilor de înaltă calitate.

 Tocmai acestea sunt cele care împing potențialul investitor, tocmai pentru că, la prețuri mai ieftine, este capabil să câștige o proprietate de un anumit nivel. Deprecierea monedei încurajează și împinge considerabil spre revenirea pe o piață mai prosperă. Este suficient să spunem că, în iulie, rata medie (medie), luând dolarul american ca monedă, a fost egală cu 16,61. Exact cu 47% mai puțin decât în anii precedenți. Cererea enormă de locuințe din Egipt ar putea continua să fie necontestată, alimentând și sectorul construcțiilor. De asemenea, populația crește, ceea ce sugerează noi stimuli pentru sector.

Randamentele excelente sunt cele înregistrate la Cairo. Un bun 9% față de 2018, care pare să dorească să reînvie contractele de închiriere. În această zonă, de fapt, proprietățile prezente ating maximum 800 dolari pe metru pătrat. După o extindere puternică, economia rămâne și puternică și ar trebui să continue să crească chiar și în 2020. Cu mult peste toate politicile promovate de guvern, care au inclus o serie de intervenții care vizează redresarea economică.

Ce să spun, se pare că prețurile subvenționate, sectorul de lux din ce în ce mai primitor, frumusețea incontestabilă a locului și, din nou, economia puternică, reușesc să mențină imobiliare egiptene la un nivel ridicat. Se speră ca prognozele să devină valabile și în 2020. Trebuie doar să așteptăm pentru a afla mai multe! Întotdeauna cu noi, pe portalul nostru!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB