Utah: tranzacțiile imobiliare sunt foarte rapide

Dacă ați achiziționat recent o proprietate în Utah, veți ști foarte bine că piața imobiliară aici este cu siguranță în criză. Viteza tranzacțiilor imobiliare este impresionantă, atât de mult încât să definească această țară drept una dintre cele mai active din SUA în domeniul imobiliar. Printre diferitele zone metropolitane care au permis acestei națiuni să ajungă la una din primele locuri din sectorul imobiliar, găsim Ogden-Clearfield, unde timpul mediu al unei case de pe piață era de aproximativ 31 de zile. Mai rapid în tranzacțiile imobiliare au fost doar cele mai mari piețe din California (26 de zile), Texas (29) și Washington (30). Un decalaj mic, aproape nesemnificativ dacă luăm în considerare și imensitatea (cu siguranță superioară) a acestor piețe mari în comparație cu cea a Utah-ului.

Cu toate acestea, de ce derivă această performanță excepțională? Potrivit diverșilor economiști și experți din industrie, sprijinul considerabil a fost dat de nivelul ridicat de consultare a angajărilor în țară. Kiplinger a elaborat recent un clasament care consideră Utah drept al doilea stat, imediat după Idaho, cu cea mai mare rată de ocupare a forței de muncă din Statele Unite. Motivul pentru care, lucrătorii sunt principalii investitori ai cărămizii din Utah.
De asemenea, potrivit clasamentului elaborat de Kiplinger, această creștere crește odată cu o tendință care, într-adevăr, nu pare a avea un scop precis. Prognozele anunță o creștere constantă în Utah. Turismul este a doua cheie a citirii pieței economice și evident, de asemenea, a imobilului. În fiecare an există mulți turiști care vizitează acest stat și mulți care decid să se stabilească în acest ținut, reflectând o creștere considerabilă a PIB-ului național și o recirculare economică mai rapidă.
Singurul sector care pare să fi rămas ușor în urmă este sectorul construcțiilor, care a înregistrat o scădere de 15%.
Elementul emblematic care sigilează imaginea economică a imobilului este, fără îndoială, tehnologia. Aproape 80% din clădiri au fost transformate în clădiri inteligente, salutând inovația tehnologică generală imobiliară care a investit în toată America de Nord. Case inteligente, sisteme fotovoltaice și materiale reciclabile ecologic. Calitatea excelentă se amestecă apoi cu nevoile pieței, asigurând astfel rezultatele detectate de statistici.
Cu toate acestea, în ceea ce privește prețurile, acestea par să fi crescut, evident, având în vedere creșterea calității clădirilor și a economiei în general. Motivul pentru care ipotecile sunt de asemenea necesare mai mult. Cererea pentru un împrumut ipotecar în Utah a crescut exponențial cu 45%, demonstrând că investitorii înșiși au decis să facă singurele economii în convergența cărămizilor.
Prognozele anunță că rata va rămâne scăzută, dar creditele ipotecare cu rată fixă vor crește cu 6% în 2019 și cu 7,7% în 2020.
Ce să spunem, Utah pare să se fi remarcat în ultimii ani și, ca întotdeauna, sperăm că va continua să fie un val de succes pe piața imobiliară.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB