Noutăți? Aici sunt cele mai convenabile destinații pentru a cumpăra o proprietate!

Fie că este vorba de căsătorie sau de conviețuire, știi, cu siguranță nu poți pierde un acoperiș peste cap!
Achiziționarea unei proprietăți este de fapt una din prioritățile cheie care permite cuplurilor să se bucure pe deplin de viața lor de zi cu zi. Deși nu este o investiție mică, este adevărat că tot mai mulți tineri își cumpără o casă pentru a-și construi viitorul.

În Statele Unite acest fenomen se răspândește în aproape toate țările, dar noi, la Realigro, cu siguranță nu lăsăm micile detalii să scape, după cum știm, să facă diferența! De aceea, am decis să selectăm domeniile în care este posibil să faceți afaceri cu adevărat unice!
Sunteți gata să le descoperiți cu noi?
Putem începe!

Să începem cu legendarul San Francisco, unde nunțile ating prețuri exorbitante, depășind costurile legate de achiziționarea unei proprietăți standard.

Printre costisitoarele linii de coastă metropolitane din Seattle, Boston și San Diego, o plată în avans pentru semnarea unui contract de vânzare, are o valoare minimă de numai 100.000 de dolari. O figură extrem de modestă că, pentru cuplurile care decid să se mute în aceste orașe celebre, totul poate părea mai puțin decât excesiv! Având în vedere prețurile de pe piață, prin urmare, am îndrăzni să spunem că este exact jumătate din suma totală a proprietății.

Printre piețele imobiliare din Phoenix, Minneapolis și Atlanta, în general, cifrele care stau la nivelul dublului comparativ cu o căsătorie medie se remarcă ca plăți în avans. Chiar și în acest caz, cu siguranță nu se poate spune că piața nu este profitabilă!

Dar care sunt orașele care reprezintă partea de sus în ceea ce privește avansurile pentru a putea potrivi o proprietate complet nouă?

În al treilea rând în clasament, identificăm orașul Pittsburgh, care, cu 33.000 de dolari, apără cu mândrie titlul de unul dintre cele mai accesibile orașe din piața imobiliară din America!
Pe locul doi, cu cei 29.000 de dolari, se remarcă Detroit, faimoasa realitate în care sa născut industria Ford și muzica bună. Dar acest lucru nu este suficient pentru ca un astfel de oraș multietnic să intre în posesia titlului celei mai râvnite și mai convenabile metropole din toată America.

De fapt, sau cuplurile tinere care doresc să cumpere o nouă proprietate adaptată pentru dvs., în primul rând știu că există ea, unul dintre cele mai importante orașe din scena rock'n roll, leagănul multor muzee celebre întreaga lume: vorbim despre Cleveland.

Pentru a obține o proprietate standard, este necesar un depozit de numai 22.000 $!

Și tu ai fost uimit, nu? Așadar, după ce ați urcat cu cele mai favorabile orașe pentru portofoliul dumneavoastră imobiliar, tot ce trebuie să faceți este să selectați cel care vă convine cel mai bine!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB