Oportunități în Mozambic, dar numai pentru cei care vor să riște!

Adesea, înainte de a face un pas mare, cum ar fi cumpărarea unei proprietăți, există mai multe întrebări. „„ Este momentul potrivit pentru a investi? ”„ „„ Voi putea amortiza costurile în următorii ani? ”, Sunt doar două dintre nenumăratele întrebări care pun în criză viitorii cumpărători. Ei bine, astăzi urmează să vă oferim vești proaspete direct dintr-o țară care de obicei nu este luată în considerare. Mozambic!

În ciuda faptului că este una dintre națiunile africane cu o istorie violentă și dificilă, ca să nu mai spunem că, în urmă cu câțiva ani, a fost considerat unul dintre cele mai sărace țări de pe continentul african, în prezent se prezintă într-un mod complet diferit.

De fapt, în Mozambic, în prezent, condițiile economice și sociale s-au îmbunătățit mult, până la punctul de a se bucura de o stabilitate politică puternică și o pace de durată. Și adevărata surpriză este tocmai pentru sectorul nostru: în această țară, investițiile merită, mai ales pentru companii.

Există multe proiecte cu finanțări uriașe care permit recunoașterea economiei naționale ca fiind una dintre cele mai rapide, din punct de vedere al expansiunii, la nivel mondial. Investițiile sunt limitate nu numai în domeniul imobiliar, ci și în sectorul turistic și minier.

Dar de unde provin aceste investiții? Majoritatea nu sunt locale, dar provin în principal din portofoliul străin. Printre cele mai bune orașe pentru a-și asuma riscurile, ne amintim de Nampula, care găzduiește cel mai profund port natural al părții de sud, ceea ce a garantat crearea de noi structuri și clădiri rezidențiale înconjurate de infrastructuri la nivel înalt.

Este suficient să spunem că, pe lângă faptul că este deja implicat în exportul de cărbune și resurse naturale, portul este actualizat, dar mai ales este extins ca parte a proiectului de dezvoltare a portului Nacala.

De asemenea, ne amintim de actualizări suplimentare în domeniul infrastructurii, finanțate de Japonia și Brazilia, care au asigurat o îmbunătățire a calității vieții în Mozambic.

Evident, oferta teritorială crește mână în mână cu diversele îmbunătățiri și se ia în considerare ideea pozitivă pe care potențialii investitori o au de pe teritoriu. Prețurile generale ale bunurilor imobiliare au crescut, dar pe partea cererii a avut loc o adevărată explozie care a permis Mozambicului să reapară în cadrul forțelor motrice (la nivel economic) din toată Africa.

Riscurile sunt legate de diferențele istorice și culturale puternice pe care investitorii străini ar putea să le întâmpine atunci când se confruntă cu imobiliare africane. Dar nu există nicio îndoială cu privire la calendarul: trebuie să investim cât mai curând posibil, în special în sectorul nostru, deoarece există posibile oportunități de viitor pentru proprietarii de proprietăți din Mozambic.

Ce să spun, după ce v-am dat această veste, cine nu va putea investi în imobiliare africane, în special în Mozambic?

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB