Modificări în Dubai: evoluția imobiliarelor

Dubai este una dintre principalele destinații în care este concentrat segmentul de lux.De asemenea, în ceea ce privește imobiliare. Multă vreme sectorul a cunoscut schimbări puternice, dar cu un singur numitor comun: transparența, un element cheie pentru investitori.
Dar astăzi am decis să analizăm în detaliu cum a evoluat imobilul Dubai din 2009 până în 2019.

În ceea ce privește datele reale, una dintre cele mai importante diferențe care au caracterizat imobiliara din Dubai a fost imposibilitatea (acum acordată) de acces la datele guvernamentale pe piața imobiliară. Era de neconceput că se putea înțelege câte unități au fost vândute, proiectele în curs și starea construcției. În prezent, însă, au fost făcute numeroase cereri, cum ar fi Proiectul Dubai, care ne permite să avem un fond destul de larg. Și nu numai asta. Aceste aplicații au fost, de asemenea, programate pentru a obține informații despre piața imobiliară, de asemenea, în funcție de zonă. La baza acestei schimbări există o „singură nevoie: garantarea transparenței.

De-a lungul anilor a părut evidentă nevoia de a selecta și distinge vechile proprietăți imobiliare de cele noi. În prezent, distincția de preț pare substanțială. Puteți obține chiar o creștere de 50% pe metru pătrat.

Chiar și la nivel de reglementare, au fost introduse legi noi care să protejeze atât cumpărătorul cât și proprietarul proprietății. Cu alte cuvinte, un control mai mare pentru a evita orice fel de problemă secundară.

În ceea ce privește planurile de plată, chiar în perioada critică, nu s-au înregistrat colapsuri particulare, datorită controlului menționat, care este în mod decisiv mai incisiv, planurile de plată au devenit, de asemenea, mai extinse pentru post-transferuri.

Dar cât de multă valoare a asumat rolul TVA în imobilul din Dubai?
Destul, având în vedere că permite o „transparență suplimentară pentru întregul sistem imobiliar sau nu. Mulți au criticat introducerea TVA, dar trebuie recunoscut că a adus numeroase beneficii, inclusiv la nivel instituțional.

Totuși, Manforte a fost garantată de investitori străini în imobiliare, în special comerciale. De fapt, multe grupuri internaționale importante au decis să își înființeze birouri prin satelit în Dubai, creând, pe lângă o rețea densă de contacte, un randament economic satisfăcător pentru acest oraș.

Un control mai mare, crearea unui „succes” pentru investitori, dar și pentru cetățeni, introducerea TVA și depășirea logicii vechi și învechite au permis din nou imobilul din Dubai să apară din nou. În ciuda perioadelor critice care s-au suprapus de-a lungul timpului.

Toate acestea au contribuit la acordarea unei liniști sufletești mai mari cererii, mult mai protejate de o mai mare transparență.
Ce să spun, se speră că aceste diferențe substanțiale față de acum zece ani pot crește (pozitiv), pentru a permite Dubaiului să atingă noi obiective.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB