Câteva semne date ar putea fi momentul potrivit pentru a vă deplasa din casă:

Nu-mi place să spun, chiar dacă ați putea să vă gândiți la asta - dar este timpul să vă deplasați de la actualul dvs. acasă și să vă actualizați sau să vă downgradați casa în funcție de nevoile și nevoile dvs.? Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când decideți dacă este timpul să vă deplasați sau nu și acest articol vă va ajuta să înțelegeți mai bine. Să aruncăm o privire asupra factorilor cheie pe care oamenii le iau în considerare atunci când dezbate despre vânzarea proprietății:

Ai trăit în același loc de 5 ani:

Doar pentru că ți-ai cumpărat casa acum cinci ani, nu înseamnă că e timpul să renunți la ea ... totuși, probabil că l-ai cumpărat, pentru că era o idee bună în acel moment și acum îți dai seama că ai nevoie de ceva mai mare sau mai mic. Consensul de piață pentru a deține o casă este că, pentru a obține bani dintr-o proprietate, trebuie să-l dețineți pentru cel puțin cinci ani. Costurile inițiale de cumpărare a proprietății și de vânzare a proprietății dvs. se adaugă și proprietatea dvs. are nevoie de timp pentru a construi capitaluri proprii.

Casa ta este în permanență golirea contului dvs. bancar:

Dacă descoperiți că vă goliți o grămadă de bani în casa dvs. de fiecare dată când vă întoarceți, ar putea fi un semn pe care trebuie să-l scapi de ea. În mod evident, nu sunteți mulțumit de casa dvs. sau aveți nevoie de renovări majore, prin urmare trebuie să stabiliți dacă merită să puneți mai mulți bani în ea sau să o răsturnați și să cumpărați ceva diferit.

Vreți să prosperați de pe piața vânzătorilor:

Ați observat că piața este de pompare și doriți să profitați de ea și să vedeți ce puteți obține. Este distractiv să jucați piața și dacă nu sunteți atașat de casa dvs., de ce să nu renunțați dacă puteți obține un preț ridicat pentru ea chiar acum. Deoarece piața este mereu fluctuantă, este important să țineți cont de tendințele și locurile care au fost vândute în cartierul dvs. Ar putea fi o idee bună să vă mutați de acasă, dacă observați că proprietățile nu se află pe piață pentru perioade lungi de timp ca de obicei sau că locurile sunt vândute de un război de licitare. Aceasta asigură, de obicei, un preț ridicat pe picior pătrat.

Aveți diferite dorințe și nevoi:

S-ar fi putut să vă cumpărați casa acum câțiva ani și acum vă aflați într-un alt loc în viața voastră. Nevoile și nevoile fiecăruia se schimbă periodic și poate dvs. ați schimbat din punctul de vedere al nevoii unui loc diferit de a trăi. Atâta timp cât nu pierdeți bani, faceți o decizie financiară inteligentă dacă vă îmbunătățiți.

Vecinii dvs. vânduți pentru un preț ridicat:

Ați observat că casele vecinilor v-au vândut la un preț mai mare decât ați crezut? Acest lucru ar putea fi un semnal că zona în care locuiți este în mare cerere sau piața a crescut. Poate aceasta este șansa pe care ați așteptat-o? De ce să nu fiți apreciat și dacă evaluarea te face fericită și te vei hotărî bine în acea gamă de prețuri, de ce să nu o listezi? În funcție de stilul tău de viață și de nevoile financiare, aceasta ar putea fi o mișcare inteligentă, dar trebuie să iei totul în considerare și să ai un loc unde să te misti înainte de a-ți vinde casa curentă. Atâta timp cât vă țineți la curent cu tendințele pieței și cu modul în care se desfășoară proprietățile imobiliare în zona dvs., aceasta ar trebui să vă ofere o idee mai bună și sfera de aplicare a modului în care piața în plină expansiune ar putea beneficia.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB