De ce proprietarii imobiliari au nevoie de voință:

Toată lumea are nevoie de o voință, mai ales dacă aveți bunuri pentru numele dvs. Cine va primi ce se întâmplă dacă vi se va întâmpla ceva? Un voinŃă oferă informaŃii persoanelor care moștenesc ceva, în special active mari, cum ar fi proprietatea. Când vine vorba de distribuirea bunurilor dintr-o voință, aceasta va depinde de modul în care persoana care a decedat a lăsat-o în voință. Voința este un document legal care declară informațiile de la văduvă. Există câteva cazuri, foarte puține, care pot fi contestate în cazul în care legea va avea prioritate față de dorințele persoanei care a trecut. Totul ar trebui verificat cu avocatul dvs. înainte de timp.

Când este vorba de proprietarii de proprietăți, deținerea unei bucăți de pământ reprezintă un avantaj important în cazul în care este plătit sau nu. O proprietate care este plătită este considerată capital și este un bun pentru proprietar. Dacă această persoană trece, ce se întâmplă cu proprietatea acum? Acesta este momentul în care voința vine deoarece proprietatea va merge la persoana care spune că o va face în voință. Există câteva circumstanțe dacă persoana care a decedat sau nu are un soț și această proprietate este lăsată pentru ei. Din nou, acest lucru ar trebui să fie clar evidențiat în voință.

"Conform legii, cu excepția cazului în care cineva care se află în întreținerea financiară a persoanei decedate face o plângere, primele 200.000 de dolari sunt acordate soțului persoanei decedate dacă el sau ea a decis să își revendice drepturile. Cealaltă posibilitate este de a solicita jumătate din proprietatea familială netă. Un avocat vă poate ajuta să determinați care este cea mai bună alegere.
Orice peste 200.000 de dolari este împărțit între soț și descendenți (de exemplu, copii, nepoți) în conformitate cu reguli specifice. "
Dacă nu există rude de sânge, este complicat și este necesar un avocat.

Dacă există un factor important de a lua de la acest articol este de a face o voință dacă dețineți proprietatea și nu ați creat deja una. Viața este prețioasă și orice poate să se întâmple în orice moment. Este important să avem totul în ordine, deoarece banii și proprietatea sunt marile probleme atunci când vine vorba de a moșteni posesiunile altcuiva și mai ales pentru că nu era clar că vor exista. Instrucțiunile clare vor elimina inima și confuzia atunci când vine vorba de a sorta lucrurile după aceea și de a împărți totul.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB