Imobiliare italiene: de aceea este un moment bun pentru a investi

Vă amintiți când la începutul anului am spus că 2019 va fi o perioadă pozitivă pentru piața imobiliară globală? Aparent, pentru a merge la acest val de optimism, vedem Italia ca protagonist. Nu a fost încă posibil să înțelegem de ce în această țară tendința pozitivă a contractelor de vânzare și de închiriere, inaugurată în 2018, nu sa oprit încă.

Analizând în detaliu situația italiană, observăm că anul trecut volumul de investiții în această țară a ajuns la 8,4 miliarde de euro, garantând că Italia va rămâne peste media europeană timp de zece ani. Datorită prezenței numeroaselor capitale străine, așa cum ne amintim că "Lo Stivale" este o destinație deosebit de râvnit, Bella Italia conduce multe alte națiuni europene cu capul susținut, dar nu reușesc să strălucească cu propria lor lumină.

Dar ce anume conduce cumpărătorii potențiali de proprietăți italiene să-și vărce capitalul în această națiune? Fără îndoială, una dintre trăsăturile principale ale acestei țări este constituția geografică-politică.
 De fapt, Italia are caracteristici diferite între Nord, Centrul și Sudul, atât în ceea ce privește economiile, cât și peisajul și oportunitățile de angajare. Fiecare investitor poate găsi cu ușurință dimensiunea cea mai apropiată de el, rămânând în același teritoriu.

Printre orașele care conduc, identificăm, fără îndoială, Milano, cu o piață imobiliară care atrage daune de la 2 la 4 miliarde de investiții, câștigând titlul de "cea mai dinamică piață imobiliară din Italia".
 Roma, pe de altă parte, capitala, a cunoscut o creștere puternică în comparație cu anii precedenți, în ciuda crizei. Potrivit datelor statistice, investitorii "interesați" s-au alăturat noilor părți interesate (atât în ceea ce privește naționalitatea, cât și vârsta), cum ar fi țările din est, care încearcă să domine piața imobiliară străină.

Nivelul concurenței atât pentru esența de bază, cât și pentru valoarea adăugată crește, de asemenea, atât în domeniile logisticii, cât și al birourilor, asociat cu noile provocări dictate de introducerea de noutăți în domeniul comerțului electronic.

2019, prin urmare, promite să fie un an mai mult decât pozitiv pentru Italia, de asemenea datorită ratelor scăzute ale dobânzilor, un adevărat magnet pentru investitorii imobiliari. Cu peste trei miliarde de capitale europene, Italia predomină în mod clar față de Regatul Unit (cântărită de Brexit), Elveția, Germania și Franța.

Deși mulți se tem că de la un moment la altul acest optimism agitat poate fi întrerupt, conducta reprezentând piața imobiliară italiană este nouă miliarde.
Încurajarea cu adevărat a rezultatelor, care par să elimine spectrul unei crize noi și chiar mai violente.

Se speră, așadar, că anul 2019 poate aduce rezultatele dorite în această țară, atât de bogată în istorie și peisaje frumoase, dar și marcată de perioade economice dificile!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB