Cum să îmbunătățiți terasa? Ultimele noutăți!

Chiar dacă sezonul cald este pe cale să se termine, este bine să te pregătești pentru următorul. Care este locul casei tale care te face să te gândești la relaxare, soare și vacanțe?
  Fără îndoială că terasa? Astăzi am decis să vă oferim câteva sfaturi despre cum să o facem cu adevărat unică, în urma ultimelor știri pentru sezonul viitor!
Dacă sunteți atât de gata și deja cu mintea de sărbători, putem începe!

În primul rând, trebuie să alegeți o temă. Cum să faci terasa unică? Simplitatea este cuvântul de veghe pentru 2020! Nu este nevoie să deranjați mediul, introducând prea multe accesorii de mobilier! Am risca să creăm un joc de stiluri și culori. În plus, terasa ar pierde și acel sentiment de „insulă fericită”. Prin urmare, da la un stil minimal și nu la un amestec de culori excentrice! Pentru a fi în conformitate cu moda 2020, vă recomandăm să profitați la maxim de accesorii, cum ar fi covoare, perne și mese mici de aceeași culoare. Armonia pornește de la detalii!

După trecerea primului pas, continuăm pe elementele indispensabile pentru a vă face terasa supremă!
Al doilea element este totul verde! Ai înțeles! Plante în voie! Chiar și fără să cheltuiți o avere, este posibil să vă înfrumusețați colțul de relaxare cu puțină verdeață. Evident, selecția plantelor depinde de diverși factori. În primul rând din locația ta. Dacă locuiți în locuri tendențial calde, puteți opta pentru plante suculente. Ditto dacă nu ai un deget verde (știi, suculentele sunt potrivite pentru cei care nu sunt atât de constanți în îngrijirea verdeaței). Dacă locuiți în zone mai umede sau reci, vă puteți îngădui.

Al treilea pas în crearea terasei tale în stilul 2020: luminile! Inevitabile în fiecare colț al casei, cu siguranță nu au putut fi prezenți și aici! Mai ales vara, luminile creează o atmosferă decisiv mai primitoare, aproape magică. Indiferent dacă sunt becuri (minime și retro) sau trasee mici, important este că există multă lumină.
E inutil, lumina nu iese niciodată din stil!


Al patrulea pas pe care trebuie să-l faceți dacă doriți să întâlniți moda pentru terasa dvs. 2020 este să fosați pe un perete și să-l îmbunătățiți. Apoi alege un perete, care poate fi maximizat. Printre opțiunile în linie cu noua avangardă, amintim texturile multicolore (numai dacă restul pereților sunt pictați în nuanțe moi) sau, chiar mai bine, creând grădini verticale.

Dar pentru a face terasă colțul tau de paradis, cu siguranță nu am putea să o ignorăm: hamacul. Elementul care reprezintă relaxare absolută. Puțin pentru mișcarea sa în mișcare, puțin pentru ideea de a fi suspendat, va fi complementul de mobilier care cu siguranță nu va lipsi.

Sfaturile pentru a-ți face terasa din capătul de sus! Și sunteți gata să vă construiți zona de relaxare?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB