Milano și luxul imobiliar: noutățile

După cum am menționat anterior, piața de proprietăți de închiriere se bucură de un succes deosebit. Un pic pentru o mai mare flexibilitate garantată viitorilor chiriași, puțin pentru confortul răspândit în timp. Pe scurt, rămâne faptul că sectorul de închirieri crește într-un ritm amețitor.

În Italia, într-unul dintre principalele orașe ale cizmei, Milano, s-a înregistrat o creștere semnificativă pe piața de închiriere. În ultimul semestru, am vorbit cu încă 4 puncte procentuale, în timp ce în celelalte orașe mari am vorbit despre o creștere de 0,8%.

De asemenea, apare o nouă tendință, legată întotdeauna de contractele de închiriere. Cea a chiriilor scurte. Conform principalelor date statistice, chiar și în anii următori, diferențele dintre chiria tradițională și chiria scurtă vor ajunge chiar la zero. Prin urmare, va exista o anulare reală.

Pentru a încuraja această nouă tendință, chiar viitoarele Olimpiade din 2026, care vor încuraja mulți studenți, dar și muncitori să se stabilească temporar în acest oraș. Sunt așteptați peste 200.000 de noi rezidenți!

Dar procesul real de reamenajare este o parte a pieței de lux. Se revine la anii '50, în ceea ce privește designul interior. Oricine are o „idee de acasă, cu siguranță nu poate rămâne încurajat de modelul clasic al unei case miloane burgheze.
O „eleganță atemporală, lipsită de excese, dar în același timp particulară. Mediile revin să fie vii, bogate în identitate, dar în același timp extrem de funcționale. Brandul Milan Contract District s-a implicat activ în acest proces, creând o adevărată colecție care trebuie adoptată în principalele structuri rezidențiale ale segmentului de lux.

Cum vor fi structurate cele mai luxoase case, gata de închiriat?
Totul este axat pe reamenajarea spațiilor, acordând o importanță mai mare identificării spațiilor. Zonele de intrare trebuie să fie dotate în mod necesar cu dulapuri și haine și, în plus, va fi obligatorie crearea unui continuum între zona de locuit și bucătărie. Separarea va fi doar funcțională, dar nu și spațială. Motiv pentru care, vor fi instalate soluții vitroase.

Pentru reamenajarea zonei de bucătărie, cartierul contractual din Milano recomandă o abordare strict enogastronomică. La ce ne referim? studiul amplasării se bazează pe prezența a două coloane care pot separa diferitele zone care aparțin întotdeauna spațiului de bucătărie. Astfel, vor exista un colț de pregătire, spălare, consum și o peninsulă în aceeași zonă, dar separate doar de aceste „coloane” nu prea intruzive.

În toate acestea, este foarte important să ne amintim și valoarea socială a mediului intern. Să începem mesele înalte până la maximum 12 locuri!

Și să separi zona de locuit de acea noapte? Da la coridoare, dar nu prea spațioase. Mai degrabă vor fi exploatate ca „containere”. Un mod elegant și funcțional de a da un caracter mai mare chiar și celor mai de neconceput zone!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB