La revedere Paris: imobilul de lux are un punct de sprijin în Kenya

Cele mai renumite destinații turistice au fost întotdeauna capitalele europene.
Royal London, Parisul romantic, landul de libertate din Amsterdam, Roma, leagănul istoriei lumii, au fost mereu în vizorul investitorilor imobiliari, dornici să construiască o proprietate de la zero sau, mai bine, să cumpere o casă.
 În ciuda farmecului orașelor europene pare a fi întotdeauna nemuritor, se pare că în lumea cărămizii lucrurile s-au schimbat cu adevărat.
Nu mai este de fapt acest continent care deține primatul, dar, ascultați, auziți, Africa! Și care din cele 54 de state africane a încălcat inima investitorilor imobiliari? Kenya!
 Deci, dacă sunteți curios să înțelegeți exact unde este mai bine să cumpărați o proprietate în Kenya, dar mai ales pentru că acest pământ duce acum la alte destinații europene, trebuie doar să citiți acest mic articol, dar cu adevărat actual, cu toate știrile din 2019!
Care au fost motivele care au determinat majoritatea investitorilor să cumpere o proprietate în Kenya?
Fără îndoială, clima: o căldură perene care fluctuează de la 30 ° C dimineața până la 28 ° C seara, cu o ușoară temperatură care, totuși, este afectată de umiditate ridicată. Rezervațiile naturale au avut forța lor atractivă în alegerea acestei destinații imobiliare. Peste 19 sunt cele destinate vânătorii (care atrag în principal fanii câmpului pentru varietatea de vânat), dar nu lipsesc, pentru iubitorii de natură, ariile naturale protejate.
 Rezervația Națională Shaba este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și celebre, dar ne amintim și tabăra Lualenyi și parcul natural Tzavo Safari, unde este posibil să avem contact direct cu flora dar mai ales cu fauna africană. Chiar și activitatea turistică litorală permite acestui stat să îmbunătățească PIB-ul național și, în general, vizibilitatea globală a acestei națiuni.
Potrivit unei analize imobiliare, aproximativ 4% dintre investitorii mai înstăriți au decis să-și facă economiile să se varsă în construirea vilelor de vis de pe coastă. Dar care sunt principalii investitori ai acestei țări?
 În primul rând, găsim Anglia (aproximativ 63% din piața imobiliară este ocupată de capitalul englez), urmată de Spania, Statele Unite ale Americii, Elveția și, nu în ultimul rând, Franța. Dar asta nu e tot. Kenya crește din ce în ce mai mult, motiv pentru care, având o proprietate în acest stat, permite obținerea de garanții în toate sectoarele.
Prin stabilitatea sa din punct de vedere administrativ și politic, a făcut posibilă menținerea continuității în economie, conducând la o îmbunătățire netă a sectorului infrastructurii.
Viziunea Kenya 2030 este obiectivul pe care guvernul și-a propus să-l atingă și creșterea anuală de 9,7% în medie în toate sectoarele economice a fost, fără îndoială, un avertisment pentru potențialii cumpărători care au decis să schimbe acțiune.
Nairobi, capitala, atrage o multime de capital pentru imobile in fiecare an. Prețurile? Cu 90.000 € puteți câștiga o casă pe coastă, în timp ce, dacă sunteți mai interesat de hinterland, poate o vilă de lux suplimentară, puteți obține aproximativ 200.000 €. Ce să spunem, se pare că Kenya a "îngropat" literalmente destinațiile istorice prin excelență!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB