Ce arata piata imobiliara din Ohio? Iată cele mai recente actualizări

Se pare că, în ciuda faptului că în multe părți ale lumii vara este prea lentă, temperaturile sunt deja ridicate în Ohio.
Nu, nu vorbim despre climat, ci despre cea mai activă piață imobiliară din istoria statului cu capitală Columbus.

Statisticile vorbesc de la sine: este momentul potrivit pentru a investi: dacă, pe de o parte, sectorul construcțiilor este în creștere, pe de altă parte stocurile sunt deja epuizate, pe măsură ce cererea este în continuă creștere. Și în ciuda faptului că prețurile la proprietăți sunt în prezent în creștere, piața nu pare să știe limite.

În mod special, orașul Columbus, cel de-al paisprezecelea în toată Statele Unite ale Americii, este singurul care a stabilit o rată de creștere de 10% între 2010 și 2018.
Să analizăm câteva date statistice pentru a înțelege mai bine care sunt punctele forte ale acestei națiuni.

Valoarea medie a unei proprietăți în Columbus este de aproximativ 150.000 $, un prag care arată o creștere puternică față de anul precedent (+ 7%). Prețul mediu de închiriere, pe de altă parte, este de 1.300 de dolari, mult mai mic decât media celorlalte state vecine.
Tendințele piețelor imobiliare indică, de asemenea, o viteză uimitoare de cumpărare și o economie mult mai plină de viață.

Portofoliile care alimentează întregul, totuși, nu sunt derivate exclusiv și exclusiv din populația locală. Într-adevăr, mulți investitori străini văd această națiune ca soluție la o viață monotonă și repetitivă, poate chiar lipsită de oportunități de muncă satisfăcătoare.
 
În ceea ce privește piața imobiliară rezidențială, vânzările interne au început să crească încă din noiembrie 2018, iar cartierele cele mai populare din capitală au fost următoarele:

N 4th St / E 2nd Ave.
N 4th St / E 11Th Ave.
Centrul orașului / Franklin U
W Broad St / Starling St
Str. N 4th St / Chittenden
Summit St / E 11Th Ave.
W Spring St / Neil Ave
Columbus Colegiul de Artă și Design / Cleveland Ave.
Neil Ave / W 2nd Ave
N High Street / W Lane Ave.

Un alt element care beneficiază atât investitorilor, cât și proprietarilor este costul foarte scăzut al vieții, pe lângă ospitalitatea caldă și primitoare a populației locale. O combinație perfectă, care le permite viitorilor cetățeni să facă o alegere și mai informată, în detrimentul altor orașe metropolitane aparținând statelor vecine.

Ce să spunem, se speră că această națiune poate continua să nu se strice, cu o tendință din ce în ce mai orientată spre îmbunătățire, fără a-și pierde identitatea istorico-culturală.

Prin urmare, dacă sunteți interesat să deveniți cetățean american, sau pur și simplu visul dvs. este să cumpărați o proprietate fără a sacrifica confortul, soluția este într-un singur cuvânt: Ohio.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB