Noi orizonturi în Danemarca: inovațiile imobiliare de la Copenhaga

Este bine cunoscut faptul că printre cele mai bogate state din lume, cei din nordul Europei se evidențiază fără îndoială, extrem de rigizi, atât în ceea ce privește climatul și organizarea.
 Și tocmai forța inerentă culturii acestor populații a adus numeroase avantaje, din punct de vedere economic și financiar, tuturor sectoarelor economiilor locale.

În special, astăzi am decis să ne ocupăm de o țară foarte apreciată de investitori, în special în ultimii ani. Vorbim despre Danemarca, un adevărat regat caracterizat printr-o puternică identitate culturală și o tradiție literară încă vii.

De ce, întrebați, am ales Danemarca? Conform ultimelor știri, această națiune se confruntă cu o perioadă destul de sănătoasă pentru piața imobiliară.
Cererea a atins valori istorice, iar aceste rate scăzute permit investitorilor să cumpere o proprietate la maxim comoditate. Segmentul "viitor" pentru Copenhaga pare să fie identificat în construcția de spațiu de copertă și de birouri.

Particularitatea noilor structuri care vor domina piața de cărămizi daneze este dată de apropierea acestora atât de întreprinderi, cât și de infrastructuri mari, la costuri foarte mici. Nu este o coincidență faptul că există un astfel de ritm de întoarcere în comparație cu media europeană, în care prețurile proprietăților tind să crească în zonele cele mai dinamice ale metropolei. Această alegere reprezintă o căsătorie perfectă între investitorii care doresc să cumpere o nouă proprietate într-unul dintre cele mai evocatoare locuri din lume și angajatorii ipotetici care trebuie să mențină costurile pentru a stimula ocuparea forței de muncă, reducând considerabil ciuma „șomaj.

Volumul investițiilor, rămase în sectorul de birouri, a fost de aproximativ 2 miliarde de euro anul trecut, iar tranzacțiile pentru investiții în proprietăți logistice și industriale aproape s-au dublat, ajungând de la 4,5% la 8%. Un alt element de importanță fundamentală îl au prognozele pentru a doua jumătate a anului 2019. Potrivit experților economici din acest sector, se pare că în cursul anului vor exista rezultate pozitive care să confirme cele care au inaugurat anul 2019.

Chiar și sectorul rezidențial nu cunoaște limite, luând în considerare și boom-ul tinerilor Mileniali care, din ce în ce mai dinamici și pregătiți pentru noile dezvoltări oferite de piața imobiliară, nu mai pot opta pentru contracte de închiriere, ci semnează contracte de vânzare.
Copenhaga, în primul rând, și alte orașe mai puțin cunoscute, garantează Danemarcei să se prezinte drept liderul Europei de Nord în ceea ce privește lumea imobiliară europeană.

Nu în ultimul rând este atenția la aspectul verde și inteligent al acelorași case și structuri. Într-o piață care se axează din ce în ce mai mult pe inovație și flexibilitate față de tranzacțiile internaționale, nu este lipsită de necesitatea de a reconcilia modernitatea cu atenția cu mediul înconjurător.

Ce să spunem, se speră că acest boom nu este momentan și că multe alte națiuni vecine pot urma exemplul Danemarcei.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB