Italia: deoarece valoarea casei de pe Lacul Garda merită mai mult

Este cunoscut faptul că Italia are întotdeauna această fascinație necontestată, atât pentru frumusețile peisajului, cât și pentru istoria care, în prezent, este prezentă în orice loc.
Diferit în toate prelungirile sale, a primit întotdeauna un mare succes și apreciere din partea turiștilor. Dar nu numai. În ultimul timp, investitorii se concentrează în principal asupra orașelor de artă, dintre care Peninsula abundă.

 Fie că este Roma, Veneția sau Florența, nu contează. Pentru a trăi într-un context care, oricând, îi reamintește cetățenilor săi câtă cultura occidentală în Italia era preponderentă și prezentă, investitorii sunt dispuși să cheltuiască chiar și figuri astronomice pentru a potrivi o proprietate.

Înscrierea la un leasing a devenit demodé. În vogă, în prezent este contractul de vânzare. Printre piețele cele mai dorite, aceasta este o zonă geografică, cea limitată la Lacul Garda. Potrivit unui sondaj statistic, de fapt, Desenzano, Padenghe, Moniga și Salò apar din cele mai căutate locații. Ar părea o situație normală la prima vedere. Dar unde este particularitatea acestui fenomen? Ei bine, potrivit studiilor realizate de experții de top din domeniu, ceea ce lasă pe picioarele entuziaștilor din domeniul imobiliar, este dat de creșterea foarte puternică a vânzărilor, în ciuda creșterii enorme a prețurilor locuințelor în aceste zone.

În ciuda deprecierii ușoare care a afectat atât țara în general, cât și sectorul imobiliar, creșterea sporită a interesului pentru aceste zone a atins 10% mai mult decât în ​​anii precedenți.

Care sunt cele mai prospere piețe imobiliare?
Poziționate bine în acest clasament identificăm Sirmione, unde valorile rămân neschimbate, iar creșterea lor este cererea de case capabile să producă venituri pe termen lung, deci de importanță istorică, cu capacitatea de a menține o valoare ridicată pe piață. În general vorbim despre investitorii care au nevoie de apartamente care fluctuează (în termeni de prețuri) de la 120.000 de euro la 230.000 de euro, adesea închiriate pentru maximum 700 de euro pe lună. Cele mai multe tranzacții (pentru contractele de vânzare) sunt concentrate în zonele Laguna și Colombare, în special apreciate și sporite de prezența plajelor și a facilităților de cazare de ultimă oră și dotate. Valorile medii? Vorbim de 2 000 de euro pe metru pătrat.

Desenzano del Garda, pe de altă parte, are un plafon de investiții de aproximativ 250 000 EUR pentru studiourile standard. Comparativ cu Sirmione, creșterea cererii din partea cererii a încurajat creșterea prețurilor (de bază deja ridicată în comparație cu media italiană).
Plafonul maxim este de aproximativ 4.000 de euro pe metru pătrat.

Dar să nu uităm piețele din Padenghe, Moniga și Salò, care își bazează ofertele pe un minim de 1.600 de euro pe metru pătrat.

Ce să spunem, se pare că arta și cultura joacă încă un rol fundamental în alegerea unei proprietăți!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB