Singapore și excesul de construcție

Cine are prea multe și cine are puțin. Măsura corectă este fundamentală în fiecare domeniu, în special în domeniul imobiliar. De fapt, nu este întotdeauna ușor să convergenți cererea cu oferta. Oamenii își schimbă nevoile rapid, aceleași inovații ale pieței afectează alegerile clienților.

Pe scurt, prognozele nu sunt niciodată prea multe! Există însă situații în care există un dezechilibru excesiv față de una dintre cele două părți ale pieței. Și asta se întâmplă în prezent în Singapore în sectorul construcțiilor. Considerat un element fundamental pentru imobiliare, am decis astăzi să analizăm acest fenomen, pentru a înțelege mai bine atât dimensiunile sale, cât și consecințele ipotetice.
Și atunci, dacă sunteți gata, putem începe!

Statul orașului Singapore are 32.000 de case. Un număr nebun. Păcat, însă, că niciuna dintre acestea nu a găsit un cumpărător interesat. Dar de ce? Presupunem că prețul de bază nu pare să fie atât de atractiv pentru portofoliul unui investitor. De fapt știu de la 17.500 de euro pe metru pătrat. Deși se presupune că prețurile pot scădea, este evident că piața este în prezent blocată.

Dacă Hong Kong se agită, din motivele pe care le-am indicat deja în secțiunile anterioare, Singapore nu merge mai bine. Excedentul ofertei de proprietăți (amintim de un caracter rezidențial) nu va putea fi eliminat în anul următor. Cu toate acestea, piața imobiliară a înregistrat în mod regulat aproximativ 1.150 de vânzări în ultima lună prin contracte. Un număr prea mic, pentru a face față crizei răsunătoare care sufocă Singapore.

O situație a fost în continuare cântărită de o tulburare generală, generată de fluxurile turistice fragmentate și necontrolate din oraș. Creșterea impozitelor a jucat, de asemenea, un rol decisiv în creșterea unui disconfort deja substanțial. Din ce în ce mai sărat și numeros. Trebuie amintit că, în ultimii ani, au fost incluse noi tipuri de impozite, evident că nu sunt deosebit de apreciate de populație.

Prin urmare, creșterea vânzărilor nu a fost atât de consistentă, motiv pentru care situația este cu adevărat tragică. Un alt element care nu permite cu siguranță revigorarea economică în sectorul construcțiilor înainte și în sectorul imobiliar este cel legat de prezența a numeroase șantiere în construcții care completează alte apartamente, ceea ce înseamnă că nu este vorba doar despre 32.000 de proprietăți vândute. La acestea, de fapt, trebuie adăugate cele care nu au fost încă finalizate.

Cum arată situația pentru 2020? Nu este pozitiv, conform sondajelor statistice. Soluția ar putea fi reprezentată de adoptarea de programe care vizează reducerea impozitelor, care să permită un acces mai ușor la imobiliare, de către potențiali investitori. Evident, nu există date fiabile. Dar singura noastră certitudine este dată de interesul nostru puternic pentru acest fenomen și, în general, pentru imobilul mondial. Motiv pentru care, pentru a afla mai multe, vă invităm să rămâneți actualizați pe portalul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB