Luxul nu are limite în Hawaii: asta se întâmplă

Insulele Hawaii, după cum știm, sunt emblema relaxării, a bunăstării și a condițiilor meteorologice bune din întreaga lume. Cine na vrut niciodată să trăiască o perioadă a vieții sale în acest colț al paradisului?
În ultimii ani, mulți investitori au decis să cumpere o proprietate pe unul dintre aceste insule, deși prețurile nu sunt atât de accesibile pentru toată lumea.

Principalul segment prezent pe partea cererii este, de fapt, din ce în ce mai redus și limitat la un public cu mari posibilități financiare. Luxul domină această țară, mai ales pe insula Oahu.
În ultima perioadă, de fapt, au fost încheiate tranzacții pentru contracte de vânzare în valoare totală de 1,5 milioane de dolari, cu 5% mai mult decât în primul trimestru al anului 2019.
Chiar și rezidența "standard" rezidențială, cu un prag decisiv de preț scăzut, a crescut cu 33% față de 2018. De asemenea, pe această insulă, aproximativ 70 de case de o singură familie și aceste proprietăți au fost vândute în ultima lună % au fost achiziționate de investitori străini.
 Cealaltă parte, pe de altă parte, a făcut obiectul unor contracte cu populația locală, din ce în ce mai bogată și hotărâtă să investească în cărămizi.
Numărul de proprietăți disponibile a crescut de asemenea în comparație cu ultimul trimestru al anului 2018, garantând potențialilor cumpărători o gamă largă de opțiuni. Toate făcute și mai atractive de prețuri mai accesibile pentru facilitățile de condominiu.
Numai în luna martie 100 de structuri de lux extrem au fost vândute la un preț mediu de 1,9 milioane de dolari, atingând cele mai înalte niveluri istorice.
Este un "val pozitiv, pentru un arhipelag care a fost întotdeauna vizat de investitori din întreaga lume.
Dar care sunt punctele forte care garantează o mare atracție pentru aceste insule?
Fără îndoială climatul este unul dintre elementele care, în fiecare an, îi împing pe mulți tineri, dar și pe părinți ai familiilor și antreprenorilor, să se mute în acest pământ.
 Temperatura este aproape constantă în toate perioadele anului și scade rar sub 20 ° C, în timp ce maximul nu depășește 33 ° C. Un factor extrem de discriminator este umiditatea. Extrem de scăzut în timpul iernii, care coincide cu sezonul turistic ridicat, și persistentă în vară, din mai până în august.

Chiar și oamenii sunt prietenoși și deosebit de primitori, de aceea, chiar și cel mai tânăr dintre Millennialii, pe care îl amintim în prezent, o mare parte din investitori, cu siguranță nu vor fi dezorientați, nici pentru limbă, nici pentru cultura locală și aspecte conexe la birocrația administrativă.

O piață de lux, dar care nu lipsește pentru oportunități cu adevărat interesante, chiar și pentru cei care vor să petreacă o perioadă limitată într-una din aceste insule magnifice sau cumpăra o proprietate în Hawaii!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB