Reamenajarea New York-ului: când cele mai vechi cartiere se renaște

Când vorbim despre reamenajare, ne referim de obicei la clădirile și structurile decadente care sunt acum considerate demodate în conformitate cu standardele actuale. Cele mai vechi zone ale unei metropole, sau ale unei zone care datează din trecut, sunt redezvoltate.

 Dar dacă vă spunem că inima financiară a unuia dintre cele mai renumite orașe din lume, New York, își transformă complet caracteristicile și destinațiile de utilizare? În particular, Street One, protagonistul necontestat al Manhattanului, suferă modificări considerabile în ceea ce privește reamenajarea multor birouri, transformate în locuințe private.

Termenul limită pentru lucrări este 2020.

Ce implică acest proiect în detaliu?
Ideea provine din necesitatea urgentă de a răspunde unei cereri din ce în ce mai puternice: cea legată de locuitorii noi care, în creștere exponențială, trebuiau să caute noi proprietăți în care să se stabilească. Renovarea va cuprinde 51 de etaje cu 556 apartamente, inclusiv studiouri, apartamente cu patru camere și penthouse-uri, pentru un total de 174.000 de metri pătrați de spațiu comercial. O schimbare fără precedent a destinației destinației, într-una dintre cele mai renumite zone ale întregului mare măr: Wall Street

Mai multe companii au decis să-și pună semnătura în aceste proiecte, de o importanță indiscutabilă, adăugând servicii de un anumit nivel în "agrement" și "fitness", garantând o valoare comercială acestor proprietăți, mult mai mult de mare.

Valul real de schimbare a avut loc deja în anii '70, însă revenirea și mai incisivă datează din 11 septembrie, o zi, din păcate, lăsată de neșters în istoria lumii.

În ultimul deceniu, investițiile în ambele facilități și în domeniul imobiliar au atins și au dublat cele 30 de miliarde de dolari. Sursele de finanțare sunt cele mai străine, dar știi, care nu ar dori să participe la un astfel de proiect ambițios?
Printre diversele companii tehnologice amintim Spotify, Condé Nast și WeWork.

Această conversie de la birouri la clădiri rezidențiale a permis transferul a aproximativ 62.000 de locuitori noi în New York. Și asta nu e tot. Deoarece, potrivit datelor statistice, piața rezidențială pare să crească atât pe partea cererii, cât și pe partea ofertei.

Reamintim că, așa cum se știe pentru iubitorii de marketing local, cu cât este mai bine articulat domeniul în ceea ce privește infrastructura, cu atât crește gradul de atractivitate, garantând o rentabilitate economică considerabilă.

În paralel cu creșterea potențialului competitiv al zonei, structurile din zonă cresc și cresc în valoare, încorporând o rentabilitate economică clară pentru întregul oraș.

Ce să spunem, se pare că mărul mare a decis să se extindă și să se îmbunătățească din punct de vedere calitativ și cantitativ. Se speră că această schimbare radicală poate continua neîntrerupt în următorii ani, fără nici o fază de arestare!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB