Programul rezidențial prin investiții: cum să susțină Anguilla

Extindere: acesta este cuvântul de vizionare din Anguilla. În imobiliare din Caraibe, un nou program de acțiune a fost lansat în iunie 2019. Scopul este de a oferi o reședință permanentă tuturor investitorilor străini, dar (există întotdeauna unul), aceștia investesc cel puțin 750 mii de dolari SUA în achiziții imobiliare.

O inițiativă bună, care pare să funcționeze judecând după viteza cu care sunt semnate contractele de cumpărare și vânzare și, nu în ultimul rând, numărul imens de străini noi care au obținut cetățenia.

La aceasta se adaugă redeschiderea unor structuri vechi care, odată reamenajate, vor fi apoi utilizate în scopuri rezidențiale. De fapt, există numeroase clădiri și zone dedicate acestui scop.

Potrivit experților de vârf din sector, acesta va fi punctul de cotitură pentru Anguilla. Investitorii potențiali au făcut rezervări puternice pentru a verifica direct care ar putea fi casele lor de vis în acest mic colț de paradis.

Cum arată piața locală?
Tot potrivit spuselor analiștilor imobiliari, nu lipsesc soliditatea și stabilitatea, în ciuda faptului că piesele au scăzut cu 30%. Dar dacă pentru proprietari această „reducere”

Cumpărarea unei proprietăți în Anguilla, de fapt, în această perioadă istorică, poate fi cu adevărat fructifică, atât pentru frumusețea inerentă a locului în sine, dar și pentru valoarea proprietății în sine care, de-a lungul anilor, va dobândi mai multă valoare.

Dar care este prețul mediu al unei proprietăți (rezidențiale) pe metru pătrat?
Aproximativ 700 de dolari SUA. În detaliu:
• Pentru condominii, acesta începe de la 700.000 USD
• Același preț de bază chiar și pentru casele orașelor deja mobilate
• 10 milioane în schimb pentru case de lux de-a lungul coastei, cu piscine și camere mari
• 25 de milioane pentru mega vile
 
Prin urmare, există diferite proiecte în conductă care, prin acest nou plan guvernamental, nu așteaptă altceva decât să fie inaugurate și finalizate.
În general, economia locală a crescut puternic. După scăderea înregistrată anul trecut (-7%), astăzi marchează în schimb un bun 10%.

Cine sunt principalii cumpărători din Anguilla?
De obicei, americanii decid să investească în imobiliare locale. Dar sunt și britanici, canadieni și ruși. Reamintim că moneda oficială este dolarul din estul Caraibelor, dar, pentru majoritatea tranzacțiilor, utilizarea dolarului american este recunoscută și acceptată.

Așadar, dacă sunteți de asemenea interesat să cumpărați o proprietate în Antigua, poate puteți profita de această perioadă fructuoasă și de a investi în acest teren.
Posibilitatea de a obține casa viselor și reședința permanentă ar putea fi într-adevăr potrivită pentru toți viitorii proprietari de proprietăți!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB