Închirieri 2020: cele mai scumpe orașe

Sfârșitul anului este aproape de noi. Și lăsând la o parte cheltuielile de Crăciun, care ne absorb atât ca timp, dar și economic, este corect să ne gândim și la viitor. În special, în imobiliare, ce orașe vor fi cele în care va fi convenabil să se mute. După ce am efectuat anterior o analiză a durabilității, am decis să analizăm care sunt cele mai scumpe realități care vor caracteriza imobiliare globale. Mai detaliat, încercând să analizeze întregul, din partea contractelor de închiriere.
De aceea, dacă sunteți gata, putem începe!

Dar este corect să pornească din ce orașe vor fi cele în care, în general, vor fi investiți mai mulți.Între sectoarele care vor facilita îmbunătățirea imobilului, ne amintim de logistică, locuințele studențești și sociale și de sănătate. Sectoare alternative, totuși, capabile să genereze valoare.
Și, prin urmare, orașele care vor fi afectate (pozitiv) de acest val vor fi, fără îndoială, Paris (în primul rând în clasament, datorită lucrărilor pentru Jocurile Olimpice), împreună cu Frankfurt și Berlin și Londra. Aceasta din urmă are o valoare semnificativă, deoarece, în ciuda crizei anterioare și post Brexit, pare să mențină interesul companiilor mari și, mai ales, capabil să pună în aplicare politici de reamenajare și îmbunătățire substanțiale.
Top 5 este închis de minunatul Madrid, unde perspectivele pieței imobiliare rămân ridicate. Totuși, prețurile nu par să dorească să scadă.

Având un fundal larg situației, este corect să intrăm în meritele coloanei noastre actuale. Să aflăm care vor fi orașele cu cele mai scumpe chirii din 2020.

1. Atena
2. Lisabona
3. Berlin
4. Amsterdam
5. Monaco


În primul rând, după cum vedeți, apare Atena greacă. Motivele creșterii prețului chiriilor sunt variate. În primul rând, fără umbra de îndoială, ieșirea din Europa și necesitatea reînvierii țării din criza economică.
Al doilea oraș, Lisabona, pare să rămână adecvat tendințelor observate în anii precedenți, după legea care a crescut creșterea prețurilor deja la jumătatea anului 2019.
Berlinul nu este surprinzător cu al treilea loc, având în vedere că în fiecare an găzduiește mulți tineri studenți Erasmus care au nevoie (și, prin urmare, necesită mai multe) locuri de cazare pentru a trăi această experiență. O creștere exponențială a cererii, care generează o ofertă „din ce în ce mai consistentă, tot în ceea ce privește prețul.

Amsterdam și Monaco închid topul 5 al clasamentului nostru. Primul este cel mai scump oraș din țară din punct de vedere al închirierilor. Atât pentru particularitățile de care se bucură, dar și pentru un cost general destul de ridicat al vieții, comparativ cu restul Europei. Totuși, toate acestea sunt conforme cu calitatea de viață foarte înaltă garantată în această țară.
Monaco s-a născut deja ca un oraș de elită, ceea ce confirmă poziția sa.

Ce să spun, cu această listă, cu siguranță, veți putea să alegeți cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. și care, pe de altă parte, ar trebui să fie temporar deoparte. Cel puțin până scade prețurile!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB