Noile tendințe din 2019? Pentru imobile este "rustial"!

Ca întotdeauna, anul nou inaugurează și noi tendințe, mai mult sau mai puțin împărtășite. Dar un lucru este sigur: suntem întotdeauna curioși în legătură cu tot ceea ce este la modă, chiar doar pentru a obține idei. Noi, la Realigro, avem o surpriza pentru tine! Am descoperit, de fapt, care vor fi tendințele din 2019, ceea ce va face casa dvs. modernă și cu siguranță mai primitoare! Indiferent dacă vă place vintage sau modern, nu disperați! În acest an va exista un loc pentru toată lumea, dar toată lumea! Deci, adu niște pix și hârtie, pentru că vom începe!

Termenul care descrie cel mai bine aceste ultime inovații este "rustial", un amestec între stilul rustic și industrial, modern. Primul element la baza acestui nou val inovator este utilizarea de culoare. După ani în care culoarea a fost experimentată pe scară largă cu fiecare nuanță și tonalizare în fiecare cameră, există în prezent o revenire la culori monocrom și neutru. Acest lucru nu înseamnă că nu veți mai contempla culoarea, ci va rămâne o alegere a câtorva. Majoritatea preferă în mod clar să se joace cu detaliile și să facă mediul mai omogen, folosind culori care exprimă lumină și seninătate.
  
Cel de-al doilea element care cu siguranță nu poate lipsi în casa ta în stil rustic complet, este un colț mini-verde. Dacă nu aveți spațiu pentru a vă crea grădina, nu fi demoralizată! Puteți crea armonie potrivită "zen", alegând plante mici care decorează interiorul sau exteriorul casei tale. Studiile arată, de asemenea, că prezența de verde la domiciliu reduce stresul și emite un sentiment de bunăstare. Deci, de ce nu încercați?

Cel de-al treilea pilon al acestei tendințe de experimentat se află chiar în nume: rustial sau mai mult cheag industrial. Dacă lemnul a fost elementul privilegiat al vechilor proprietari de case, ca o calitate indiscutabilă, el a dat drumul la modernitate, dar nu complet. O combinație perfectă a fost creată între două tendințe diametral opuse, dar care împreună funcționează cu adevărat! Printre exemplele din care este posibil să se inspire, amintim bibliotecile din lemn retro și peretele cu cărămizi expuse.

Un element al trecutului care se întoarce în vogă este zona de locuit. Camera care fusese înlocuită de alte camere secundare, își recapătă valoarea și se extinde în dimensiune. De asemenea, puteți profita de posibilitatea de a introduce ferestre mari, care pot separa acest spațiu de celelalte camere, creând o viziune generală plăcută și luminată.

Să vorbim acum despre așa-numitul "efect de mansardă". Căldura și sentimentul de primire vor relua cota datorită acestei necesități: de a crea o atmosferă rustică, dar silențioasă, cu mobilier modern. Mansarda nu are limite structurale si, din acest motiv, nu va sfatuim nici macar imaginatia!

Pentru a încheia ghidul nostru despre cum să vă faceți casa super rustică, trebuie să menționăm în mod necesar accesoriile trebuie să aveți! Platformele de economisire a spațiului pentru ridicarea mobilierului vor fi aliații dvs. atât în termeni practici, cât și în termeni estetici!

Ce să spunem, acum că aveți toate informațiile necesare, va fi ușor să vă dați casei un stil unic și avangardist!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB