Noi tehnologii pentru a vă face casa cu adevărat inteligentă: cele mai recente știri

Trăim într-o eră care se bazează pe viteză, frenezia zilnică, nevoia de a rămâne în legătură cu toată lumea, în fiecare loc și în fiecare moment al zilei. Dar mai presus de toate, avem mania pentru a controla orice, chiar și la distanță, să căutăm cea mai rapidă și mai convenabilă modalitate de ao face. În coloanele noastre anterioare am vorbit de multe ori despre faimoasele "case inteligente", adică case echipate cu cele mai moderne și tehnologii avangardiste. Dar astăzi, am decis să dezvăluim care sunt cele mai la modă sisteme care vă vor permite să vă faceți casa cu adevărat inteligentă!

Sistemele de automatizare acasă au revoluționat literalmente modul nostru de viață, simplificând în mare măsură organizarea și gestionarea multor funcții. Un exemplu? Abilitatea de a controla de la distanță casele folosind smartphone-uri și de a stabili economiile de energie pe mai multe dispozitive, datorită utilizării wifi. De fapt, există numeroase aplicații disponibile pe diverse dispozitive mobile care asigură controlul la distanță a luminilor, a aerului condiționat, a echipamentelor audio și video. Toate cu un simplu touch.

Una dintre cele mai importante revoluții a fost tocmai cea a automatizării sistemelor electrice și termice, deoarece ne-a permis să monitorizăm consumul și să înțelegem ce ar putea fi cele mai bune alternative pentru a evita o risipă excesivă de energie.

Dacă sunteți interesat de sistemele de supraveghere, știți că acestea se încadrează în gama de facilități care vă pot face casa mai modernă. Conducerea prin intermediul telefonului mobil vă permite să controlați de la diferitele telefoane înregistrate în sistem, în apartamentul dvs., în orice moment al zilei și, mai ales, să fiți informați cu promptitudine despre orice alarme despre intruși, incendii și inundații.

Dacă sunteți parte din acest procent de oameni care uită de multe ori luminile pe, știți că avem o soluție care vă va permite să aveți un gând mai puțin. De fapt, există dispozitive care gestionează oprirea automată a sistemului de iluminare de fiecare dată când casa este goală. Dar țineți minte, totul este foarte personalizabil atât din punct de vedere al intensității, atât prin selectarea sloturilor de timp în care să porniți și să opriți dispozitivele.

Nu găsiți cheile casei? Nici o problema! Dispozitivele "kit de acasă" pot veni împotriva dvs., deschizând ușile apartamentului dvs. cu recunoaștere vizuală, o comandă vocală simplă selectată de dvs. sau prin recepționarea semnalului GPS de pe telefon, anunțând că vă întoarceți acasă.

Dacă locuiți în oraș și doriți să vă asigurați că familia dvs. trăiește într-un mediu lipsit de poluanți și vapori în exces, știți că puteți instala extractoare care activează automat (dar mai ales tăcut) recircularea aerului. Prin urmare, este posibil să se evite deschiderea ferestrelor în mijlocul iernii și dispersarea căldurii.

Pentru cei care sunt suficient de norocoși să trăiască într-un mediu departe de smogul și poluarea tipic orașelor mari, dar nu doresc să renunțe la confortul tehnologic, este oportună evidențierea unei noutăți. În multe apartamente au fost instalate ferestre care se reglează întotdeauna cu ajutorul telecomenzii, în funcție de condițiile meteorologice. De asemenea, în acest caz puteți programa ambele deschideri cu ajutorul plăcuței de control sau puteți seta un control automat dacă prognoza meteo se dovedește nesigură.
Deci, dacă sunteți, de asemenea, interesați să aveți o casă modernă și la îndemâna copiilor, acum știți perfect cum să o atingeți!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB